Pengumuman! Pengumuman!

Hello, apa khabar semua? Sihat, dah makan? Hehe. 2 minggu tinggal blog nie kan demi berjuang di medan peperiksaan. Ecewahh.Ha, mai duduk rapat-rapat sikit. Ada pengumuman yang hendak dibuat. Hehe. Apela pengumuman yang macam penting sangat tu kan mya.

 Sebenarnya just nak buat pengumuman. Hey, I dah habis final exam Sem 1 lah. Wahh, sakan nie buat pengumuman. Kalau boleh nak jerit-jerit kat satu kampung.Yihaa,*sambil terlompat-lompat kegembiraan* Eceh. Nampak tak macam mana tahap eksaited tu.

Naah, tengokla meja serabut kite nie. Ada tak gaya macam orang pulun study. Lagi-lagi time nie tengah study untuk paper physic. Physic kan kawan baik kita, kene lah bagi attention lebih skit. Hehe ;p

Ehh, eksaited la weh. Kita dah tak payah nak stay up sampai pukul 2 3 pagi setiap hari pastu bangun awal-awal buta. ( Buta la sangat). Semua demi kononnya nak berjaya dalam final exam. Nak tau berjaya ke tak? Heh, tu tak taulah nak cakap macam mana. Tetibe realise bahawasanya, weh apahal asasi nie susah sangat. Sampai rasa nak menitik air mata menjawab soalannya. Jangan nak cakap takkan asasi pun susah. I am not a super duper clever person ye.

Apa-apa pun yang lepas biarlah dilepaskan. Yang penting kita fokus pada masa hadapan. Masa hadapan buat sementara ini ialah enjoy di cuti semester. Weehoo. Ye! I dah start cuti semester nia. 7 minggu tu. Lama ke tak?Lama ke tak?Lama kann. Bila fikir-fikir balik ape nak buat cuti lama-lama ni ye. Habisla makin berkembang dan sihat duduk lama-lama kat rumah macam nie.Huwaa ;(

Tolong bagi idea apa yang menarik untuk dibuat selam 7 minggu cuti nie. Jangan cadangkan study. Haha, bukan sebab malas nak menghadap buku ke apa. Tapi, taktau silibus ape yang bakal belajar sem depan. Wahh, alasan kan.Yang pasti movie untuk ditonton dah banyak gile on the list.Naa...

Habis la lepas nie berblog sampai lebam. Yela, cuti tak sama ngan kawan-kawan lain. Jadi macam cuti SPM haritu laa. Haa,,sakan la blogwalking lepas nie untuk mengisi masa lapang. Bestnye-bestnye ;D. Haa,satu lagi pengumuman yang tertinggal nak buat, I da activate kan balik facebook. Kot-kot ade yang rindu ( perasan) boleh la kite komen komen ye ;)

Comments

Annyss said…
mya aktvt mase cuti,
tdo sampai gemok
nak join aku tak? haha ;D
luvly mya said…
wey..aku nk kurus..kau ajak mendem0k kan bdn plak ea..ggit kang!haha

Popular Posts