Tiga belas

What sports do you play?

I am not type of person yang sporty sangat nie. Haha. Well, I do play sport but not that active la. Kira macam biasa-biasa jela. Takde sangat kelebihan untuk beraksi dalam bidang sukan nie. Hee :). Poor me kan. 

Well, dari sekolah rendah lagi memang main netball. Naa, netball jelah. Permainan biasa budak perempuan. HAHA. Nak main basketball macam tak berapa nak cukup tinggi. Hua3. Nak main hoki ke ape tak cukup skill. Nak olahraga lagi lah kan. Memang tak dapek lah den nak main nye.
Auww, I main netball tak pakai skirt tau +_+
Pic from google
Naik sekolah menengah pun still main Netball jugak. Pernah jugak main wakil sekolah for Bola Baling and itulah pengalaman yang paling tak boleh nak lupa. First time main, baru tubuh team then pergi lawan peringkat daerah. Boleh bayang lah macam mana kene hentam dengan team lain kan. Memang teruk sungguh but that is a good experience then :)

Lepas dah tinggal sekolah memang dah lama pulak tak main sport bagai nie. Sebab tulah badan makin `sihat`! Wakakaka. Okay-okay jom kita pergi speaking. Eh, skipping la. :) Skipping pun boleh consider as sports kan? Hehe

p/s: Dah berjaya nak pendekkan post. Yahoo ! :)

Comments

saya_arief said…
ayuh main ragbi plak..
;p
luvly mya said…
arief : Oh My? Rugby?? Suka tengok orang main je, kui3
Lizzie Yasmin said…
jom main lompat katak.. boleh kuatkan tulang kaki..
luvly mya said…
lizzie : Ouch, lompat katak?tamaw laaaaa. HAHA
masa time sekolah dulu, mai tak pernah aktif time sukan. mahupun uniform T___T
Lovely Emy said…
kita pun main netball juga, lepas stop main je badan berisi :B
luvly mya said…
mai: haha, nape x aktiff :(
luvly mya said…
emy : haha, tula. at least kalau keep main badan tak naik mendadak kan

Popular Posts