Ubat oh ubat.

I hate when i am sick because I have to take a lot of medicine. Yes, a lot. HAHA. More than one tu kira a lot lah kann :( It is because it will end up like I will fall asleep for all of the day.Dahla nak makan ubatpun liat. Ish

Makan-makan ubat-tidur. Makan-makan ubat-tidur. Mak aih. Kalau macam nie je hari-hari jadi ape pulak aku nie nanti. Haha, tu yang xsuka tu. Aish +_+

Okay, for now on kurangkan oily food. Boley tahan lagi la. Tapi, kene kurangkan makanan yang pedas-pedas.Aish, x makan pedas sehari rasa lain macam je. Gugugu

Oh! X payah la nak merungut lebih-lebih sangat mya. Sakit tu penghapus dosa-dosa kecil. Hehe ;)

Comments

saya_arief said…
ubat la sedapp..
kui3...
;p
luvly mya said…
arief : sejak bila ubat sedap ekk :(
hehe
luvly mya said…
ayem : will do. :) Thanks
Syafrizal said…
mencegah lebih baik merawat
amalkan madu, pegaga dan roselle untuk tingkatkan antibodi

Popular Posts