What phone, laptop are you using now?

Kalau nak ikut nafsu ke, ikut trend ke kan, teringin lah jugak macam nak pakai laptop Macbook ke kan. Phone pulak dapat pakai Iphone 4g pun cun jugak kan. HAHA. Berangan lah, berangan lah! Angan nak tinggi je :P Aish, Apple punya product sume sangat cun tauu.

Cun gilaaa.+_+
From google
Ape yang dah ade tu syukur jelah kan. Janji laptop boleh pakai untuk buat assignment(sangat lah), boleh simpan document,picture movie sume and yang penting boleh guna untuk online and update blog. Yeayy! HAHA.

Phone pun sama macam tu jugak. Janji boleh guna untuk mesage and call pun okaylah tu. Kalau ade kamera kelebihan jugak kann. Hehe. Tapi jarang je dah nie nak jumpa phone yang takde kamera. Budak sekolah rendah pun dah pakai handphone ade kamera,ade mp3 ade 3g bagai. Nangis wokeh tengok.

By the way, i am using Compaq and Sony W705. :) Ade sesapa mau belanja aku macbook ngan Iphone 4? Wakakakaka 

Comments

Amirah Rashid said…
same with me. but i lg prefer vaio. hee ;D yg pink punye! suhweet :P btw, pakai jela ape yg kite ade kan skrg? drpd takde. hee ;D
pakeri said…
huhuhu apple punye barang mmg best..teringin gak nak gune mac tapi mahal la T___T

org skang gune hp mini 110 je ngan nokia 5610 XM
luvly mya said…
amirah : vaio pun macam best jugak tapi cepat sangat rosak. mahal je. HAHA. Betul, bersyukur je dengan apa yg kita ade. Dari orang yang takde langsung kan :)
luvly mya said…
pakeri : Sebab tula kata angan2 tinggi. Tak mampu mahal sangat tu +_+
Amirah Rashid said…
ehh, cpt rosak eh? :O
luvly mya said…
amirah : yup! kazen i memang expert bab2 computer laptop sume nie.die tak suggest pakai vaio. a few friends yg ade pakai pun ade komen macam tak okay sangat. haha. tapi entahla.y?nak beli eh.hehe
Amirah Rashid said…
ouhh. baru tau kot. hee ;D takdelah. minat aje dgn vaio tu. ;D kwn2 i ckp as a student, better pkai Dell. taktau la btol ke tak ;D
Ninie said…
nak macbook eh?
meh nak tempeleng laju2
haha ;D
luvly mya said…
amirah : i pun minat jugak kot +_+ huhu. Dell? HA. Yang tu lagila. Housemate I baru beli then after 1 month hard disk da rosak. Nasib ade warranty lagi. Selalu student, ACER okayla. Murah pun murah. Hehe
luvly mya said…
Ninie : Nak tolong bagi hadiah eh kat aku. Yeay!! Meh cium sikit. Hak3
Syafrizal said…
mesti best kan kalau dapat hehe..
tapi berangan je la
luvly mya said…
syafrizal : hanya mampu berangan jelaaa. AAHAHA

Popular Posts