Anak patung.

18.Do you keep your childhood toys? what is it?

Hihi,toys ek? Nak tergelak pulak bila nak cakap pasal childhood toys nie. Hehe. Sebabnya memang time kecik tak berapa nak ada sangat toys nie. If I am not mistaken la. Rasa-rasanya ade lah satu dua anak patung macam patung 7 dwarf and kangaroo. Yeke? Itu pun dah lupa. Malangnya semua tu dah takde sebab masa pindah rumah dah buang semua sebab macam dah  buruk.

Actually, my parent memang tak berapa nak jenis praktikkan main toys sejak kecik. I takde pun koleksi Barbie ke, teddy bear ke, peralatan masak-masak ke,peralatan doktor-doktor ke sangat. Barbie dahla mahal gila nak mampus en. Tak mampu den.HAHA, Lagipun, I punya toys time kecik-kecik is story books :) Adik-adik pun semua memang takde toys lah. Memang adik beradik tak main toys. Hehe. Buku banyakkk.

Kalau nak ade teddy bear ke, bila dah besar nie baru nak ade. Hehe. Sebab tu kalau dapat teddy ekcited tak ingat punya. Adelah sikit-sikit koleksi bila dah besar nie. Siap ade buat entry lagi pasal teddy-teddy nie semua. Hee, tengok entry nie.Toy paling latest dapat time birthday haritu. Hehe. Comel wokeh. Kaler biru lagi. Hak3
Pengganti Paul sotong. Mentang-mentang paul dah mati kann. Hehe
Lagi satu sebab aku takde toys nie, sebab aku sangat takutkan anak patung time kecik-kecik. Toys bagi perempuan maybe anak patung lah kan. Takkan aku main lori mainan ke kereta tolak ke kan. HAHA. Time kecik-kecik dulu kan ada cerita anak patung chucky tu kan. Ala, yang watak nak kejam je, dahlah muka huduh gilar berlakon memang menakutkan kanak-kanak innocent macam aku ni ha. Huuu~
Aumm. Makan budak!!! HAHA
Source: Google
Memang lama jugak fobia dengan anak patung nie.Kadang-kadang tidur pun termimpi kene kejar dengan chucky yang pegang pisau. Semua disebabkan chucky tulah. Sampai bila pergi rumah pakcik ade macam mask dalam rumah die. Sanggup tak masuk rumah selagi die tak sorokkan mask tu. Memang besar pengaruh chucky nie dalam hidup aku time kecik-kecik dulu. Jahat betul!! Hehe.Sampai sekarang kadang-kadang kene usik pasal chucky nie. Tapi sekarang tak takut dahlah!:)

p/s: Chucky baru yang seed of chucky dah tak best and tak takut. Macam banyak yang sensored pulak. Huh

Comments

Amirah Rashid said…
chucky tu mmg seram gile ahh. tp mmg byk censored pn cite dye. menyampahh. haha :D i takde teddy bear ouh. ade bantal yang ade shape love, ade wings and ade tgn yg dye letak dkt mulut dye. blh bukak2 tgn dye tu. mcm dye buat flying kiss la. (dpt bygkn tak? :P) comel sgt :P
luvly mya said…
kan kan. takut kan. tu ah menyampah je cite chucky yg latest nie. Hehe. Omg omg i dapat bayangkan. Comelnyeee :P Nak boleh. Eh, tu kan bantal bsuk u? Jkjk ;p
Syafrizal said…
ada banyak siri movie dia..
siap ada anak lagi
luvly mya said…
betul-betul,yang ade anak tu lah seed of chucky.

Popular Posts