Bag

21. what bag do you use at the moment?

Aku nie jenis kalau dah pakai satu bende akan sentiasa pakai bende tu sampai betul-betul dah tak boleh pakai macam rosak or hilang. Tak kira lah benda apa pun macam kasut ke, bag ke. Tapi, agak-agak ah kalau aku pakai baju yang same ke kan. Karang orang ingat aku tak mandi pulak ke ape kan. HAHA
Tengok beg kami, sama kan ;D
Bag yang aku pakai sekarang bag takde jenama pun. HAHA. Beli dekat avenue Sunway time shopping sakan after habis exam sem 1 haritu. Aku beli beg nie sama sebijik ngan kawan aku. Tapi dia punya kaler hitam lah. Hehe

Antara gambar

Aku takde passion sangat nak shopping-shopping bag unless ade kegunaan. Haha, macam nak carik beg baru untuk nak masuk Sem 2 nie. Bag kecik nie mana muat letak buku. Aku tak suka pegang-pegang. Kalau bole semua nak letak dalam beg. Hihi

Comments

Ninie said…
aku amalkan prinsip ko tu kat ph je. slagi ph tak ilang or rosak, slagi tu aku bantai. ehmm kuar tajuk tak? :B
cEro said…
beg itu sgt comel!!
luvly mya said…
ninie : ph? u mean hp ke? haha. tak kuar tajuk. hp memang ah. takde nye sikit2 nak tukar hp. huhu
luvly mya said…
cero : orangnya pun comel jugak. kah3. jk

Popular Posts