Bosan.

Hello-hello :) Selamat berhujung minggu semua. Apa aktiviti hujung minggu korang ek. Macam aku hanya mampu duduk dalam bilik mengadap laptop mengadap buku. Hihi, tapi mengadap buku tu lagi sikit lah dari mengadap laptop. Ekekeke

Serius tengah kebosanan sangat kat sini. Nak keluar macam takde duit pulak. Duit dalam bank pun da macam nak nyawa-nyawa ikan je. Elaun  bila nak masuk ek!!! Aish, kasi masuk cepat-cepat sikit boleh. HAHA. Maka duduk jelah diam-diam dalam bilik.

Bila kebosanan dah menguasai diri, aku godek-godek lah sikit blog nie. Tukar sana, tukar sini. Tadaaa, dah dapat kulit baru blog nie. Sebabnya dah macam bosan dengan kulit blog lama. Tapi disebabkan penggunaan internet yang agak limited kat sini kita edit ala-ala kadar je. Hihi, janji bertukar baju. Lawa ke tak lain cerita.

Sekarang nie kat puncak alam nie ada kursus latihan komander Kesatria kot. So, diorang nie berkawad kat perkarangan kolej. Hilang jugak lah bosan sikit-sikit dengar diorang nie duk berkawad. ``kiri kanan kiri``. Hihi. Sampai tido pun terbangun dengar diorang berkawad kuat sangat *kantoi bangun lambat*

Comments

Ninie said…
huhu blog dah salin kulit. weewit :D
luvly mya said…
tulaa, cantik xkulit baru sya?kih3 :P
Kipas lipas said…
x ikut kawad?...o_0
luvly mya said…
kipas lipas : kenapa x kawad? sebab tak trlibat. AHAHAHA
oya said…
siannya bosan xde duit ek..ada duit sure x bosan kan..jalan2 je
luvly mya said…
oya :haha, tulaa. kalaulah ade duit. sobs +_+

Popular Posts