Hangout with girlfriends.

19.what was the last thing that you bought?

Its been a while i am not updating this blog. Hehe.Beberapa hari nie i spend time with my girlfriends, tu yang tak sempat nak online.Tambahan pulak sekarang tengah tak berapa nak sihat. Ni pun tengah demam tapi nak jugak update blog :P

Khamis lepas pergi times square hangout dengan my girlfriends.Oh! Rindu betul dengan korang semua kan. Dahlah nak keluar ni pun macam tak plan sangat kan.Meet ayuni,qid,arry,ierah,jeeha. Auww, arry dah transform jadi girlish. Ayu gitu pakai dress kembang-kembang. Wakaka. *mati aku*

Aku orang pertama yang sampai,masing-masing sampai lambat sikit sebab ada yang gerak lepas kelas la. Sementara tunggu tu sempat gak la cuci-cuci mata sikit kan. Sempat jugak la beli puff shoulder cardigan. Dah lama kot nak carik yang macam tu. Ade jugak beli sehelai kemeja ngan sepasang kasut. Hahaha,shopping sungguh kan. Okaylah sebab dah lama x shopping baju baru.Raya haritu pun x beli pape. +_+

Plan nak tengok Megamind 3D tapi bila elok-elok dah sampai kat kaunter tiket tu tengok paling awal tiket yang ade pukul 4.30 petang. Aaaa,kalau camtu pukul bape pulak nak balik umah kan, so last-last tengok You Again. Cerita tu okayla jugak. Funny and interesting. Tergelak-gelak je duk dalam wayang tu. HAHA

Half black pepper chicken
Before tengok wayang and tunggu rakan-rakan yang lain sampai kitorang makan-makan dulu dekat Kenny Rogers. Aumm,kenyang sungguh-sungguh la jugak kann.Half black pepper chicken, two pasta. Ermm, memang masyuk sungguh la.Petang tu pun makan lagi and kali ni on irah treat.Thanks beb. Boleh kata aktiviti makan je keluar hari nie. Sebabnya bila makan la yang kita boleh nak chatting tukar-tukar cite dengan kawan-kawan kan.
Sedap-sedap!!! 
Happy dapat hangout dengan you guys. Entah bila la nak keluar lagi macam nie. Kene tunggu masing-masing cuti macam ni lagi lah kan. Ehh, baru perasan yang tak banyak gambar. Uhuk-uhuk +_+

Comments

Popular Posts