Mimpi Buruk

Sejak akhir-akhir nie setiap kali tidur mesti akan termimpi yang tak patut. Mimpi buruk la. Kadang-kadang mimpi orang nie mati la, eksident la, kene kejar hantu lah. Wuwuwuwuwu, kadang-kadang tu bila bangun je tersentak sebab mimpi tu macam menakutkan sangat. Even tidur sekejap tu pun boleh termimpi benda-benda cam gini.
Rawrr!! Cuba mimpi datang pakcik nie. Takottt! Ehehhe :P
Source: Google
Aish, tau mimpi tu mainan tidur tapi lama jugak dah tak mimpi buruk macam nie. Adakah mimpi buruk nie petanda nak dapat khabar buruk esok. Haish! Nauzubillah. Mintak-mintak dijauhkan. Aku harap-harap esok okay-okay je. Takut nie. Tetibe rasa kalau boleh lah nak skip 2 november tu nak je skip. Hehe, cuba lari dari kenyataan. +_+

p/s : Berlagak cool, dalam hati tuhan je yang tau.

Comments

nurulfaizah said…
sy pun mimpi buruk jugak lately. sebab nak dapat result ke?
moga2 result ok2 je. T_T
Zura said…
biase org ckp mimpi tue akan jd terbalik mya..tp xthlah...
Syafrizal said…
amik air sembahyang sebelum tidur...
tidur baca lah apa2 yang patut..
tidur mengiring ke kanan
Ninie said…
aku pun mimpi buruk je skrg ni
kdg2 tgh syok berdengkur smpai tgh hari pun blh terjaga sebab mimpi seram T____T
luvly mya said…
nurulfaizah : aaa,abis la budak palam sume mimpi2 buruk nie. HAHA. Good luck for result. hopefully everything will be going fine kan :)
luvly mya said…
zura : Ehem-ehem, harap-harap macam tu lah kan :)
luvly mya said…
syafrizal : memang selalu before tidur semayang dulu. hehe. adelah tu yang tak kene kan.
luvly mya said…
ninie : same weh,dahlah kat umah sorang-sorang. bangun-bangun berpeluh-peluh.aish
Amirah Rashid said…
ni mesti tak basuh kaki ni kan? heee;D jk jk. erm. i slalu amalkan bace al fatihah, 3 qul, ayat qursi and last skali bru doa tdo b4 tdo. alhamdulillah takde dpt mimpi pelik2 :) u pn try la amalkan k :
luvly mya said…
HAHA, I basuh kaki laa. Hehe, sebab selalunya after isya` terus tidur. maybe kadang-kdang tu tak nyempat2 baca doa dah tertido. Hee, btw, thanks. InsyaAllah i`ll do it :)

Popular Posts