Minggu yang lapang.

Hello- hello :). Apa khabar semua. Hee, jangan korang pelik pulak apasal ade entry baru nie. Konon kata nak kurangkan aktiviti blogging tapi tengah-tengah minggu macam nie boleh pulak nak berblogging kan. Actually, minggu nie free sangat. Lab dengan tutorial semua nye takde lagi untuk minggu first nie. Semua nya tak ready lagi.

Konon nya lecture je yang ade minggu nie, tapi semalam-semalam turun pergi kelas semata-mata untuk tahu yang kelas cancel. Ceh, saje je kann nak menguji kekuatan turun naik tangga tu. Hihi. Lecturer pun tak ready lagi kot nak mengajar kitorang. Semua pakat cancel kelas je. Bagus la tu, bagi relax-relax sikit dulu :)

Kalau tau la macam nie, baik aku balik duduk rumah je minggu nie. HAHA. Bosan wehh duduk kat bilik nie takde benda nak buat. Nak buat tutorial ke ape ke tak start belajar lagi kan. Nak online pun sampai dah tak tau nak tengok ape kat internet. Aish +_+. Tolong!!
Hello :)
Mari menyihatkan badan
Disebabkan kebosanan yang melampau petang semalam pergi berjogging. Honestly, dah dua sem kat sini ini pertama kali aku pergi jog. HAHA. Kesian kann, Lepas tu macam jakun sikit tengok ada tasik kat palam nie.Konon nya azam sem nie nak meningkatkan kecergasan fizikal. Badan sihat minda cergas la konon nya. Baru boleh skor elok-elok dalam exam. Kih3. Harapnya azam tak terhantung di tengah jalan yee.

Okaylah, nak pergi usha sikit-sikit buku. Cuak tengok housemate and orang lain dah start enjin study macam ape je.

Comments

afie said…
yeah. btol tue mya! this week totally heaven. kelas takde mmnjang. hihi. tadi ktorg lagi ah, pkul 8.30 supposed lecture math, kul 9 bla. takde lecture.
luvly mya said…
fie : haha, heaven kann. tapi esok macam dah nak start je.. ehh, kita dah tak sama lecture hall :( hehe
afie said…
aah kan, kte dah tak same. rmai pmpuan lak ktorg pnye hall. tak boleh cuci mate sgt, 2 org jea bdk laki baru. haha
luvly mya said…
ktorg pun ramai pompuan.laki bape kerat jee. tak le cuci mata gak. hihi. dk2 laki baru semua bising2. sudahnya dak2 laki group a jadi senyap je. kih3
afie said…
ouh yea ke? haha. kte pnye hall still muke2 bese laa yg bising. i guess u know them. haha. dah jarang dah nmpk korg :(
luvly mya said…
haha, tau and tetibe mcm rindu pulak kebisingan dorang tu, hihi,,tulaa..payah da nak nampak. btw fie blok ape ek?haha
afie said…
haha. bile dah takde bru rindu kan. dah laen group mmg susah nak jumpe dah. ouh, fie R2. mya pun kan?
luvly mya said…
eh, R2 ke, i tought R1. HAHA. Nope lah, mya R1 :)

Popular Posts