Mu Mu Mu Muet!

Akhirnya habis juga paper 800/4,800/3 and 800/1 MUET. Weehoo. Best gilak rasa wa cakap lu. Sebabnya lepas nie takyah nak pikir pikir dah nak speaking berabuk ke, nak tulis essay panjang-panjang. Macam mana MUET tadi taktau lah nak kata, nak kata senang sangat tak jugak, average la.

Apa-apa pun mintak-mintak la lepas Band 3 dan lulus.Nak target Band 6 macam tak layak sangat pulak kan. English 1119 aku dulu pun B+ je. Haha. Lepas tu, dah la tak reti nak study. Malam nak Muet baru lah terhegeh-hegeh bukak module baca-baca notes. Tu pun sekejap-sekejap curi-curi tengok tv. Hee, tipikal me ;D. Ala,paling tinggi target dapat Band 4 pun cukup la kan.

Topic essay MUET tadi pun macam best je. Arrange marriage! HAHA. Lepas jawan essay tu tetibe rasa nak kawin. Wakaka. Yang kelaka nya keluar dewan exam tu ade orang mengomel. ``Ape la tajuk pasal kahwin-kahwin. Kita tak kawen lagi macam mana nak tullis pasal nie.`` Waa. Comel je awak. Hihi

Listening test pulak,amboiii. Rasa macam telinga tu nak lari je duduk depan speaker radio tu nak bagi jelas sikit dengar. Puas da korek telinga malam tadi bagi clear tapi x berapa nak dengar jugak kann. Pffttt.Takpela, janji I am free from Muet ;)

P/S: Seminggu je lagi :(

Comments

Mira Hana said…
soalan kawen tu menarik ye..HAHA..i done it will all my heart!
NadGorgeous said…
hye mya..
akak pon ambik muet sabtu lepas..
end year punye lagi sng drpd mid year.. (ambik 2 kali, huhu)

papepon writing okey. n listening okey.. senang..

harap pon dapat band 3 above :))
armouris said…
info tentang korek telinga di SIHAT SELALU - Bahaya Korek Telinga
luvly mya said…
mira : haha,tau xpe :p
luvly mya said…
sofie nur : alright,thanks ;D
luvly mya said…
Nad ; Oh ye ke kak, nasib x susah sgt en yang tu,hihi,

good luck tuk akak jugak yee;P InsyaAllah band 3 :)
luvly mya said…
armouris : ohh! thanks ye. siap bagi info lagi.kih3

Popular Posts