My kind of guy :)

Tagged by my friend, mirahana. Actually macam segan je nak buat tag nie. HAHA. I buat tag nie just for fun kayy :P Buat hilang kebosanan. Hak3.

Now, here's what you're supposed to do, and please DO NOT spoil the fun. Copy and paste this into your Blog, delete my answers, type in your answers and tag your friends here in ur follower list to answer this. Then see what happens.

If you're a guy - Post this as "My Kind Of Girl"
If you're a girl - Post it as "My Kind Of Guy"
To whichever gender you prefer, really.

1. Do you need him/her to be good looking? Mata yang memandang ni nampak okay cukupla. Handsome bonus kan :P
2. Smart? Yes!! Bia x hensem janji smart en ;p
3. Preferred age? Sebaya. Kalau tua pun jangan tua sangat la. Tapi orang kata biarlah lelaki lagi tua kan? Yada-yada tengoklah jodoh macam mana :)
4. Preferred height? Tinggi lah weh! HAHA. Nak lagi rendah or sama tinggi payah jugak nak jumpa. *sebab aku rendah sangat*
5. How about sense of humor? At least he can make me happy it is okay :)
6. How about piercings? Erk,, awal-awal lagi reject kalau macam nie. wakakaka
7. Accepts you for who you are? Of course! If u cannot accept me for who i am bye2 laa.
8. Pink hair? Wth?HAHA. Gila kau. Tengok orang dye rambut perang pun aku da pandang pelik ini pulak pink.
9. Mushy or no? Tak lah.
10. Thin or fat? Tak kesah.
11. Black, Brown, Yellow or White (skin color)? Kulit melayu laa. Kalau putih sangat nampak macam pondan pulak *opsss
12. Long hair or short hair? Long hair is a mess okayy. Short and smart haircut ;D
13. Plastic or metal?Black Metal!! haha okay2. kidding +_+
14. Smells good? Eh eh, mestilah kann
15. Smoker? Absolutely not!! Say no to smokers :)
16. Drinker? Haram kann
17. Girl/Boy-next-door type? Tak kesah jee
18. Muscular? Err, honestly tak suka sangat yang muscular sangat nie. Geli. Hua3
19. Plays piano? It is a bonus if he can play piano :)
20. Plays bass and/or acoustic guitar? Like!!
21. Plays violin? HAHA, Suka lahh! 
22. Sings very well? Tak payah suara sedap macam artis sangat pun takpe 
23. Vain? Don`t be laa
24. With glasses? Look smart :)
25. With braces? Cute! HAHA. Macam shahir AF*tetibe
26. Shy type?  Takyah la shy sangatt. Hehe
27. Rebel or good boy/girl? Rebel sikit-sikit sudah la. Jangan naive sangat kan
28. Active or passive? Normal la. Active sangat payah. Passive sangat pun payah jugak.HAHA
29. Tight or bomb? Bomb bomb kebaboom!! Hahahaaha
30. Singer or dancer? Singer la kot. Dancer? Errr. HAHA
31. Stunner? Takyah la stunner sangat. Bahaya
32. Hiphop? Dislike! Nampak poyo. Wakaka
33. Earrings? Please don`t. Macam mafia wokeyy
34. Mr/Ms. count-my-ex-girlfriends-until-you-drop? HAHA. No comment +_+
35. Dimples? Cute jugak kalau ade. ahaha
36. Bookworm? Boleh share minat. HAHAHAH
37. Mr/Ms. love letter? Okay jee. Hehe. Tapi macam cheesy sangat kan.Hee
38. Playful? Bolehlaa :)
39. Flirt? Ade ke pompuan suka laki kaki flirt?? +_+
40. Poem writer? Erk, jiwang sangat tuu. Huu
41. Serious? Pada tempatnye okayla. Kalau all the time. Hesh merana jugak
42. Campus crush? Entahh. HAHA
43. Painter? Tak perlu lah nak pandai sangat serba serbi.HAHA
44. Religious? Biarlah yang beragama. Kalau bukan die sapa lagi yang nak bimbing kita perempuan nie kan. :)
45. Someone who likes to tease people? Baru la ceria. Hihi
46. Computer games geek? Or internet freak? Janganlah freak sangat sampai lupa semuanya. Hehe
47. Speaks 20 languages? Tak yah la sampai 20 language. Dah macam alien je nanti. Senang-senang je die nak kutuk kita dalam bahasa yang kita tak faham. Hak3
48. Loyal or faithful? Both :)
49. Good kisser? Errr. haha
50. Loves children? Kenelah kann. Hehe.

Dear God, surprise me. :)

Haha, okayy. Rasa macam muka blush je jawab tag nie *apehal pulak?* HAHAHA. Well, tuhan dah tentukan jodoh kita kan.Redha je dapat yang macam mana. Cis! Apehal pulak aku sentuh bab-bab jodoh nie. Aish +_+Ma,Abah if u read this, no worries, xgatal nak kawin lagi. Hak3.

Sape-sape yang berminat nak buat sila lah yee. Tak tau nak tag sape. Hak3 :P

Comments

Syafrizal said…
wah dah siap ada kriteria untuk bakal calon ke hehe
luvly mya said…
aaa. main2 je tu.HAHA

Popular Posts