Nerd mood on :)

Di saat menaip entry nie, aku dah pun berada di puncak alam. After 7 minggu cuti semester memang rasa macam berat sikit nak balik kolej balik. Malas nak kembali kepada rutin yang sama setiap hari mungkin. HAHA. Time-time nie jugak la rasa macam nak demam la sakit itu lah sakit ini la. Sindrom nak balik kolej, biasalah tu kan :)

Before balik kolej sempat dulu lagi tu pergi tengok wayang. Of course ah Harry Potter kan. Ade orang yang cakap cerita tu macam bosan la, tergantung sangat la kan. But for me yang memang ikut dari first movie die puas hati je tengok. Best lah weyy. Even macam lama sangat je cerita die. Tapi, nak tinggal pergi tandas pun rasa sayang sebab takut lost. Sapa-sapa yang tak pergi tgok lagi tu silalah ye. Tak rugi :)
Kitorang nye birthday 7,12 and 16 oktober :)
Sejak-sejak dah jadi dewasa nie.HAHA
Dah lama tak jumpa memang banyak sangat bende nak diceritakan dengan kawan-kawan. Gosip itu gosip ini. Well, biasalah.. permpuan kan. Ape-ape pun thanks to Jaja for the suprise kek. Terharu weh bawak kek untuk kitorang 3 orang. *birthday dekat-dekat. Even dah lepas sebulan da pun. Terharu. * kesat-kesat air mata. Thanks jugak to yaya for the KFC.

Esok dah start sem 2. Sem 2 nie for sure lebih mencabar dari sem 1. Aku tengok silibus pun aku tau dah aku kene work harder. Pointer pun kene baiki. So, kene jadi rajin sikit la sem nie. Baru ingat nak buat azam ponteng kelas sem 2 nie. Paling-paling sekali.HAHA. Pernah dengar orang berazam macam nie. Yelahh, sem lepas rekod bersih tak ponteng kelas. Nak gak try buat. Hua3.

Maybe lepas nie aku dah macam tak berapa nak mengadap blog nie sangat. Kata nak jadi rajin sikit kan. Mana boleh nak berblog sangat.*yelah tu. So, kalau rasa aku macam sikit-sikit update blog tu kan komen-komen la bagi nasihat sikit. Bukan ape, takut lupa diri. Facebook pun sama lah. Hihi. (sem lepas pun pesan macam nie)

Apa-apa pun kene siapkan mental dan fizikal nak mengharungi tangga maut pncak alam yang sudah lama ditinggalkan tu. Yelah, dah lama tinggal kan. Mau menggeletar kepala lutut nie first time naik after dah lama berehat-rehat kat umah. Aiyaaa +_+

Okaylah, da pukul 2 pagi nie. Tido dulu. Nyte peeps :)

p/s :  Dah jadi pelajar balik. Sarung speck 8)

Comments

cEro said…
alaa, nk tgk heri poter gak!!
luvly mya said…
cero : gi la tengok. hee

Popular Posts