Bersama rakan-rakan zealous di Sunway

Hello :)

Akhirnya semalam berjaya jugak aku keluar dari puncak alam nie. Dalam post nie kan aku dah menyatakan(?) betapa bosan nya berhujung minggu di puncak alam. Haha, time-time  xberapa nak busy nie bolehlah nak kata bosan kalau duduk puncak alam je takde ape nak buat. Bila dah busy nanti agaknya nak turun makanan kat kafe pun dah rasa macam membuang masa :)
Christmas eve decoration at Sunway
Sume pakat amik gambar. ehehe :)
Semalam konon-kononnya budak batch aku nak buat reunion. Reunion kecil-kecilan lah kononnya. Lepas tu memang kecil-kecilan sungguh la sebab yang datang nye adalah dlam 11 orang. Sikit sangat tu kan. Tapi okaylah dari sorang dua je yang datang. Hehe. Yang ramai datang pun budak palam jugak. Yelaa, sebab buat kat sunway kan. Dekat dengan puncak alam. *dekat ke masalahnya?
Ramai sangat kann
Memandangkan sekarang ni kan Narnia dah kuar kan. Aku punya lah excited nya nak tengok wayang. Tapi yang lain taknak pulak tengok. Wuwuwuwuw, kecewa tau! Sentap je dengan korang. Lepas tu konon-konon nak main ice-skating tapi bila tengok orang ramai sangat terus cancel. Baru teringat yang hari tu hari sabtu, tambah-tambah  tengah cuti sekolah kan.Memang la ramai. Agak-agaknya nak meluncur sikit pun dah boleh terlanggar orang lain.
Mari tengok skill masing-masing +_+
Last-last aktiviti kitorang main bowling jela. Okaylah jugak sebab dah lama x main. Last main bulan 4 aritu agaknya. Lama kannn. Maka segala skill telah hilang. Yang kekal hanyalah skill masuk longkang tanpa perlu berlatih sangat. Main bowling pun sampai hari ni rasa tangan lebam-lebam. Kononnya nak kata lane kat sunway mega lane tu licin sangat. So, main ah bola saiz 12,11,10 sedangkan selalunya main bola saiz 8,9,10 je. Mana tak bengkak tangan tu kan. Huhu

Yang tak tahan sekarang nie kan dah YES. So macam banyak gila SALE.Grr geram gak ah aku tengok sale-sale semua tu.Biasalah pompuan kan.HAHA Tapi hanya mampu tengok jelah. Duit takdak! Macam tau-tau je orang KPT tak nak masukkan elaun lagi. Mesti takut kami joli ye?Apa-apa pun best jugak la dapat keluar macam tu semalam. At least hilang jugak kebosanan aku.

p/s: kenapa lately rasa macam hati x tenteram je +_+

Comments

Ninie said…
ehh yg bj kebaya tu kat fitting room eh?? huhu
cEro said…
seronok kan??
catch-up2 balik dgn kawan..
best!!
luvly mya said…
ninie : errr.hahaha.kantoi +_+
luvly mya said…
cero : yuppy :) memang sronok pun. hee
babyedday said…
so happening la u all.. :D
luvly mya said…
babyedday : hee~ memang happening :P
luvly mya said…
cik mieyrarif : hee :)

Popular Posts