Kata orang.

Perasan tak yang kat facebook sekarang sume pakat dok buat status number-number. Mula-mula pikir game ape yang berlaku kat facebook nie.Haha, so aku pun tengok je lah benda-benda nie berlaku. Then dah malam tahun baru tu tetibe pulak teringin nak buat. Macam best pulak kan.

 So,aku pun buat status sape yang nak aku describe dorang pm aku number. Ha, punyalah ramai yang PM aku number kan. Nak sangat tau ape yang aku pikir pasal korang ek. Sapa yang friend ngan aku kat facebook tu tau lah kot. Mesti menyemak je kat newsfeed korang.

Walaupun benda nie macam buang masa je. Menyemakkan wall facebook je. Somehow, aku rasa benda nie bagus jugak. Sebab apa? At least aku dapat settlekan something yang dah membelenggu diri ini. Pehh, ayat membelenggu tu. Tak tahan. Hihi. Bila kita buat bende tu bolehlah nak bersifat jujur kan sebab orang lain taktau. Antara kita dengan die je.

Alhamdulillah, benda yang aku simpan punya lama tu dapat gak nak cakap. Orang tu pun boleh terima apa yang aku cakap kat die. Barulah bahagia hidup macam nie. =) Hehe. So, bagus jugak ape bende nie. Kira tahun baru masing-masing bukak buku baru.Yang lagi best kita boleh tau apa yang orang rasa pasal kita sepanjang dah kenal. And seperti yang aku dapat agak. Ade je yang cakap aku macam sombong bila belum kenal tapi bila dah kenal okay.


  • miss 143 ! comel ! but mase awal2 dulu rase mcm sombong je minah nii... but bila da team up in group work, klakar jugakk! haha tp serious, anda sgt comel ! hahaha :D -ya-
  • *143
    heyy uuu, awekk cun. HAHA mase 1st tym jmp ko dl, ak igt ko sombong doe. alih2 bila sembang, rupe ny ko ni gila la otakkkk ny. kah2 ko comel doe, jujur ak ckp nihhh. :) ak sayang ko tau tak? kawan smp bile oke. jgn lupe ak ♥-anaz-

Haha, aku malas nak print screen sebab tak larat nak carik balik status dorang tue. Aku x sombong laa. Hee, nasib baik la impression korang berubah bila dah kenal kan. Tengok number aku pilih. Hihi. Dengan perempuan je arr aku pilih number tu. Bila bagi kat laki bagi number lain. Kang salah faham pulak :P

Btw, aku suka makcik nie punya komen pasal aku. Kau takjub? HAHA. Takyah doe. Kau lagi hebat blogging :) Keep on blogging.
  • 143 masa mula2 knl ko aku takjub gila *peh 'takjub' HAHA* sebab blog ko ramai followers. haha ko idola aku utk aku keep on blogging :D btw aku suka gila tgk ko pakai inner syria then pakai shawl. kiut gila! dan aku jeles jugak sbb ko nmpk comel pakai inner syria tp aku plak nmpk comot bila pakai bnde tu T___T-shu-

Banyak lagi yang diorang-diorang ni tulis pasal aku, tapi tak nak ah post semua kat sini. Malu. Lagipun entry nie pun dah panjang berjela. Biarlah aku simpan je :) At least aku dapat rasa aku ada kawan-kawan yang sayangkan aku. Sayang korang semua :P

p/s : abaikan je ayat-ayat pujian tu. haha.

Comments

Kipas lipas said…
agak sukar tuk meng-add anda di fb...huhu..o_0
luvly mya said…
Really? err, xtau ah camne tu. haha. bagi la email i`ll add u :)
Kipas lipas said…
fast_element@yahoo.com.my...pasword nye 4444 try2 melompat....o_0

Popular Posts