Test!

Hello people :)

I am super duper busy right now. Aishh. Sekarang tengah Test 1. Semalam baru je sudah 2 paper which is Math and Biology +_+. Alhamdulillah, it was just okayy. Boleh lah jawab eventho i think that paper Bio a lil bit susah. HAHA. Biasalaa, lemah sikit bab-bab Bio nie. Hehe :)

The other two paper will be on this tuesday and thursday. Chemistry and Physics. Update blog ni pun sebab rasa otak dah tepu sumbat dengan chemistry.Konon alasan lah kan. Hihi. Wish me a very good luck okey :)
Tak sabar nak cepat-cepat habis test. Boleh qada` tido. Kih3.Tidur je pikir.

Malam ni AJL kan? Warghh, macam nak tengok tapi macam nak study( poyo). Tengok online jelah. Kalau streaming pun lambat sangat kita dengar Hot Fm jelaaa. Huhu :'(. Nak tengok Faizal Tahir!!! Nak dengar lagu faveret kita tu,,Hanyut! Good luck Faizal Tahir. Kasi menang AJL malam ni wokeh! Hehe

p/s : looking forward for my 500th follower :)

Comments

ツ ar-fiey-za said…
o yeah! FT! FT! FT!

p.s - dh 500th follower dah. :))
nurfaiz shaidan said…
Good Luck :)
Insya'Allah semuanya baik-baik je.

Doa banyak-banyak.
luvly mya said…
afiza : Go FT!!! HAHA.

Tula, buat entry terus follw :)
luvly mya said…
NF : Thanks a lot bro :)
ar-fiey-za said…
haha. 1st time jejak kaki kt sini.. then, baca2 entry, ternampak "p.s" . :)
Mr. TN_SkY said…
dah 500 tuu..ahaha..=_=..neway gud luck to u ya..hehe
luvly mya said…
afiza : oh yeke?hehe, ape ur link blog?
luvly mya said…
tn-sky : haha, thanks :)
luvly mya said…
ajie : gudluck to u!

Popular Posts