Yang ke 500 :)

Hello :)

Ehem-ehem. apa pulak yang ke 500 ni? Ahaha, sebenarnya ni nak buat post about follower yang ke 500. 500 pun nak buat entry ke?kah3. *gedik gila. Whatever lah kan. Sebab memang dah fikir-fikir kalau cukup 500 follower nak buat entry untuk follower tu :) Dah lama baru nak buat entry nie. Well buzy skit lately dengan exam and now the test is over. Big Yeay! HAHA.

Okey-okey jom kita usha-usha blog die. Membebel je lebih.


Thanks sudi jadi follower kita yang ke 500 :) Yang lain mari terjah blog die okeh. Looks like she really fall in love with rainbow. Hee, nama blog pun wawa love rainbow kan.

A big thanks jugak kat follower lain yang sudi follow blog tak best yang banyak merapu nie. Kadang-kadang rasa banyak entry syok sendiri je. Wakaka. Thanks :) Mari la ramai-ramai follow lagi. * tak-tak saya x gila follower :P

p/s : test dah habis tiba masanya untuk qada` tido.

p/s/s : next entry maybe about barbeque? aaaa. can`t wait :)

ehh. poyo sangat ke buat entry macam nie?hehe

Comments

ツ ar-fiey-za said…
yay!!! ur most welcome~ :)
nurfaiz shaidan said…
Tak salah kot nak bongkak sket sekali sekala? HAHAHA, congrats btw! LOL :D
luvly mya said…
amiraH : Thanks babe :)
luvly mya said…
bro faiz : xsalah kan. ekeke. thanks :)

Popular Posts