Doakan saya

Hello and Assalamualaikum to all :) Hehe

Quiz berderet-deret dengan presentation nya lagi. Minggu ni memang busy.Esok dah start test and cuak nyaa sebab memang macam tak habis cover lagi. Ya Allah mintak-mintak dipermudahkan segalanya.

Test on 24,28 February, 1 and 3rd March
Study mood on 
Doakan saya :)

Lepas habis test final pulak menunggu. Sabar Mya, 3 Minggu je lagi. Lepas tu habis boleh relax-relax. Sekarang ni tidur pun dah tunggang terbalik. Hormon Melatonin pun dah x stabil.Ececeh :P Tapi jangan risau, so far Alhamdulillah masih under control lagi :)

Comments

Anonymous said…
Do smartly my darling!! take good care of your health too!!
ps. we're going for holiday!!
fadhilmohdzin said…
gudluck mya..
ikhlas dr fadhil mohd zin dan isteri..:)
Ninie said…
Mggu ni stress gle kn.xsbr aku nk abis asasi.uban aku da naik ni.grr
luvly mya said…
leen : thanksss :) hihi
luvly mya said…
abah/mama : will do, wish me luck. cepat la datang sinii :(
luvly mya said…
fadhil : thanks ye. and oh, jangan lupa kim salam kat isteri sekali wokeyy :P
luvly mya said…
ninie : bukan takat uban lagi dah nie. rambut semua dah berguguran
Laily Shafariza said…
relax2 mia.. amek masa j0gging2 ke..main lari2 ke..bley beku otak klo direct study je =)
luvly mya said…
laily : haha, do you think i am that type of person. no no no. haha macam kau tak kenal aku kan. bukan aku tu ngadap buku je :P
cEro said…
gud luck, all da best!!

Popular Posts