Lesu dan layu

Salam semua, macam mana dengan kehidupan anda sekarang? Moga baik-baik sahaja. Heh. Macam nak buat surat kiriman tak rasmi pula. Punya lah lama x update blog nie.Blog ni lesu! Kalau lah blog ni boleh diumpamakan seperti kebun yang penuh dengan tanaman mesti dah layu dan mati semua tanaman tu sebab tak dapat penjagaan dari tuan dia. Hehe

Nak kata busy memang busy tapi sebenarnya lebih kepada tak tau nak tulis apa. Every time klik new post mesti blur je. Last-last terus klik pangkah sebab tak de idea nak tulis apa. Kali ni pun aku nak merepek je. Saja nak update mana tau ada yang rindu kan dah lama tak update. Ha Ha Ha Haktuih +_+

pic courtesy 
Aku sekarang tengah counting days nak habis asasi. Tak lama je lagi weh. Lebih kurang 5 minggu je. Pejam celik pejam celik habis lah 5 minggu tu. Bukan lama sangat kan. Bila nak habis asasi dah tu maknanya mestilah akan menghadapi exam kan? Aishh. Exam lagi dua minggu then final one week after that. Cuak tak cuak tak? Aiyaa. Banyak benda nak kene catch-up balik dalam masa yang singkat ni. Ya Allah please give me strength :) 

Aku pun tak faham kenapa UiTM cepat sangat nak bagi kitorang habis belajar. Rata-rata pelajar lain habis bulan 4. Budak-budak Matrix pun habis bulan 4.Kenaap kitorang habis awal sangat? Dalam pada tu tak sabar ni nak menikmati cuti 6 bulan. Dah banyak benda yang dirangka dalam kepala. Inilah dia, belajar tak habis lagi dah buat plan masa cuti. HAHA

Okey bai. Nak pi study.(Kah3).

Comments

waaa. Mia dh nk abeh Asasi! Pilihan hang apa tuk UPU?
Kipas lipas said…
rerajin la update salu...o_0
Ninie said…
weh asal ayat ko kbykan macam skem ni?haha comel jek bile ko tls,'dlm pada itu'
HAHA
afie said…
yeah, betol tue mya! cepat giler mase blalu kan, okay byk mnde lagi tak cover -,-' tak sabar nak cuti but then nnti mesti rinduu kawan2 kan? haha.
Laily Shafariza said…
ada peluang study tu study la.. nanti jd cm aku.. patut study, lemah longlai.. bila dah dok umah ni bru rindu nak study..hekhek aku knal mia, dye masih sorg yg pulun tuk exam =)
luvly mya said…
ima : yupp. dah nak habis. haha, aku pilih macam-macam. tapi mayb akan ditukar lagi bila result kuar nanti. ahaha semua dpend on result
luvly mya said…
kipas lipas : will do after abis asasi. hehe
luvly mya said…
ninie : yeke weh? kah3 nak gelak tiba-tiba. maybe sebab dah lama x update kot. haha
luvly mya said…
fie : bnyk sgt tak study lagi!!! waaaa +_+. tu ah mesti rindu kawan2. bosn la cuti nanti. ahaha
luvly mya said…
laily : haah la wehh, baik aku study sekarang. kng bila exam demam aku dah tak dpt study. hehe. wehh, aku da x mcm dulu. makin mals. hee ;p

Popular Posts