Menjawab pertanyaan

Yeahh, i`ve been tagged by amirah. Thank beb tag aku. Memeriahkan sikit blog yang dah suam-suam kuku sebab tuan blog dah agak busy. Buat tag ni kan tak makan masa lama sangat. Sekejap je 

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

Family, friends, relative, :) and yang the most important la


2) Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri?

Lunch tengah hari tadi. HAHA. Esok macam bakal menghabiskan duit je +_+
3) Dimanakah korang akan melangsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Naaa, never think about it yet. Still got a long time to think about it, Hey, i am only nineteen lah! HAHA

4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?

Haah, nak tau dengan siapa? Hehe, scroll down please
 ^
^
^
^
^
^
^
^
Taken from fb Nazim othman
Weh!! apahal hensem sangat Nazim Othman ni. Haha. Sebelum ni tak notice pulak dia. Hee :) Perasan dia macam sweet sejak tertengok kat Drama Begitukah Cinta. Maybe sebelum-sebelum ni berlakon watak antagonis je kot. Buat dia jadi tak berapa nak handsome. Kah3. Okay merepek. Kita single lady lagi :P


5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

If i have one i hope that i can love him forever. Weh.dah ada kekasih ada ke nak buat main-main sekejap-sekejap je. Mestila forever. HAHA. Paling-paling hingga akhir hayat and selagi ada jodoh :)

6) Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

Ermm, i can`t remember. Rasanya dah lama sangat x beli buku. Last beli buku nak masuk asasi kot. Sejak masuk asasi dah jarang sangat tak membaca bahan-bahan tak berilmiah. Takpe lepas ni kita lenjan novel cukup-cukup

7) Apakah nama penuh korang?

Amira Najwa Mohamed Nor
(sedap x nama mama and abah aku bagi? hee :) )

8) Antara mak dengan ayah, mana korang lagi mesra?

Erm,,both laaa. Bukan jawapan selamat yee. Parents aku baca blog aku wehh


9) Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang.

Kadang-kadang apa yang kita nak sangat tu takkan dapat. Malas ah nak tulis. Hehe

10) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

Memang basuh baju sendiri tapi..... dengan bantuan mesin la. Apa guna ada kemudahan tak nak pakai kan?

11) Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Banyak sangat la tempat yang betul-betul nak pergi. For now on aim nak pergi Singapore and Jakarta during this long holiday. Abah,Mama pleaseeee :)


12) Lima blogger yang korang nak tag?

Siapa yang rajin nak buat silalah :) Aku malas nak pikir siapa yang mahu ditag :P

Comments

Laily Shafariza said…
minat nazim othman ker?? aku pon bru pasan.. muka dah ada.. bakat still kne asah sikit kot =)
luvly mya said…
minat weh, start minat sebab dia punya watak dlm begitukah cinta tu macam sweet sikit kot. haha.

Popular Posts