Asasi has come to the end! :)

Hello hello hello :) Hehe. Eh, lupa pulak, Assalamualaikum. Perghh nampak macam happy sangat kan. Happy la weh. Today is the last paper for final. Pukul 12 tadi dah habis. Bila last paper final it means yang tamatlah sudah status sebagai seorang pelajar Asasi Sains Uitm Puncak Alam. Yehaaa. Dapat tengok tak kegembiraan sampai tahap mana? Hehe. Type entry ni pun sambil senyum tau! :)


So far exam okay-okay je. Math alhamdulillah dapat jawab dengan senyuman. Chemistry macam sdbasudfgakuf sikit lahh. HAHA. Tapi okay je. Bio paling hebat. Jawab paper dalam kesakitan. Tuhan saja yang tahu dengan sakit perut lagi dengan nak jawab soalan lagi.Lastly paper physic tadi. Ada jugak killer question yang boleh buat aku termenung sorang-sorang dalam dewan exam tadi. Apa-apa pun semuanya dah lepas. Kita dah usaha yang sehabis baik maka berdoa jelah untuk dapatkan hasil yang terbaik jugak. Amin :)

Gambar blurr. Maaf
To all my classmate, sorry if selama kita kenal-kenal ni aku ada buat silap and salah terkasar bahasa ke kan. Kot-kot lah tak sedar tu. Tak sempat nak salam-salam jumpa semua tadi. Panggilan toilet lebih hebat! Haha Korang adalah salah satu kenangan terindah dekat palam ni. I am glad to know you guys :)  Lepas ni mesti payah dah nak jumpa masing-masing. Semua dah berlainan arah. Ada yang akan ke Utara, Selatan etc. Harapnya kita akan keep in touch eh. Rilex la facebook kan ada :) Hihi. Good luck too for the rest of your life. HAHA. Bak kata Pn Ainul 
Farihin
And special for Farihin, teman aku yang kemana-mana sahaja. Lepas ni mesti aku rindu kau wehh. HAHA. Set up turbo untuk book tempat dalam lecture hall. Kau je yang paling faham macam mana teruknya aku tidur dalam Lecture Hall. Hihi. Nanti mesti rindu nak makan sambil cerita-cerita (gosip ler tuu). Too many good things to remember. Ala, nanti kita jumpa-jumpa lagi okayy. Kau duk Ampang je kot. Aku kat bangi, bukan jauh sangat. Hee. Thanks for the present. Love you :)
Me and Farihin
Nak cerita sorang-sorang memang panjang meleret-leret lah kan. Cukup lah cerita pasal classmate and exam dulu buat kali ni. Lepas ni buat cerita pasal housemate and pengalaman asasi pulak :) Okaylah. Nak pergi berfoya-foya dulu. Banyak siri lagi nak buat pasal habis Asasi ni. Malam ni ada BBQ. Yummy! Not to forget, Gud luck untuk yang ada repeat esok. Buat elok-elok okayyy :) 

Byee~ :)

Comments

Ninie said…
aku duduk sblh ko td. asal muke aku xde. tak aci,tak aci T__T *emo sbb kene repeat paper esok*
wunny said…
wahhh.. bestnyee da abes:)
luvly mya said…
ingat nak ambik gambar orang belakang tapi malu nak angkat kamera. hik3 :P gudluck wehhh. buat elok2 k :)
luvly mya said…
wunny : best sangatttt :P
Zura said…
study kat uitm puncak alam ke...selalu jugak lalu situ..lalu jelah xmasuk pun..
syashafie said…
gud bye puncak alam
sobs2 . huhu
Mira Hana said…
kalau la aku still at a4..um..rindunye..kat kau ngan farihin n semua...tengah sentap ny
Laily Shafariza said…
wahwahwahhhhh..nmpk sgt keseronokan tu!!! apsal membe ko tu comey ngat..haha
khalida said…
wahh.bhgia btoll!!
luvly mya said…
zura : oh yeke? lalu gi mana je dalam hutan tu? haha
luvly mya said…
sya: haha, bye. mesti rindu eh nanti
luvly mya said…
mira hana : miss u too. kata nak dtg palam? dah balik mesir? why sentap?
luvly mya said…
laily : biasaaaa arr. haha. weh, kau dah balik mesir ek. aku comel. kawan pun comey arr :P
luvly mya said…
khal : hahaha. bahagia gilaaa. nanti free2 kita amik awak kat mfi wokeyy :P
Mira Hana said…
mya: um..banyak bende nak setel so sorry..tak sure la balik bile,,name tak naik agy..wuu..eh3 owang tu kan da boleh drive..nanti kite tige jumpe2 mane2 jum..nex week..jum la jum la..rancang ngan farihin...aku insyaAllah on
Jihah said…
Salam, nak tnya. Kalau repeat paper tu mcm mne? Kena ulang belajar balik ke atau just ambik paper je? Tq very much :)
Jihah said…
Salam, nak tnya. Kalau repeat paper tu mcm mne? Kena ulang belajar balik ke atau just ambik paper je? Tq very much :)
Jihah said…
Salam, nak tnya. Kalau repeat paper tu mcm mne? Kena belajar masuk kelas balik ke atau just ambik paper je?

Popular Posts