Bergembira sebentar.

Hello and Assalamualaikum to all readers :)

Apa khabar semua? Hehe. Lama nyaa tak aku x update blog eh. Biasa laa orang busy memang macam ni. Kah3. Actually aku baru je habis test hari ni. Pheww. Rasa macam terlepas satu beban bila dah habis test ni. Yeayyy! Tapi sebenarnya tak boleh nak yeayy sangat lah. In another 6 days final pulak menjelma. OMG. This is really freak me out +_+

Alhamdulillah okay-okay je kot test kali ni. Rasa confident lebih sikit. Dalam nak menghabiskan 2 lagi paper aku dah dapat markah test Chem and Physic. Cepat sangat pulak tutor aku tanda kali ni. Alhamdulillah markah okayy. Cuba kalau tak okay memang boleh buat aku down okayy untuk next paper. Hehe. Physic dah tak fail! Heee :)

Tak sabar rasa nya nak habis final eventough tak habis study lagi. Bercampur baur perasaan bila nak habis asasi ni. Hari ni pun dah habis semua kelas. Start study week pulak. Bila kelas dah takde dah jarang la nak jumpa classmate lain. Oh! Sedih pulak rasanya. Huu :( Banyak memori bersama-sama nie.
The guys. Malu-malu pulak eh orang nak amik gambar
another 2 missing
Btw, semalam budak lelaki class aku belanja kitorang satu class makan. Pelik tiba-tiba kenapa macam baik sangat pulak masing-masing. Apa-apa pun thanks! :) Dahlah makanan sedap pulak kan. Hehe. Save duit makan tengah hari aku semalam. Secara tak langsung kira macam farewell lah ek untuk kelas kita.

With one of my classmate :)
Sebab hari ni baru habis test takkan dah nak terus speed up start enjin study untuk final kan? Moh la kita rest dulu sehari ni. Kasi tidur puas-puas dulu. Cover balik masa-masa tidur yang hilang untuk study. Terpaksa arrr. Huhu. Habis beauty sleep aku tahu!. Mata pun dah obvious gila nampak eye bag and dark circle. Aishh. +_+

Yang tak tahan bila study ni cepat lapar. Apa hal ek? Banyak sangat ke tenaga digunakan untuk study. Wakaka. Okay bye nak pi makan. Laparrrr. Pastu tido. Hehe :P

Comments

fadhilmohdzin said…
waalaikummussalam cik mia..goodluck exam yoayyy...

Popular Posts