I Wish luck be by my side :)

Assalamualaikum and Hello to all readers :)

Esok adalah salah satu hari yang amat ditunggu-tunggu. Yeah! For your information, esok dah start final untuk Pelajar Asasi UiTM 2010/2011. Perasaan sekarang ni tak payah cakap lah kan. Bercampur baur. Takut, tak sabar, berdebar-debar, gembira, stress. Semuanya ada. Gila? Yup. Memang gila. 

Beberapa hari before bolehlah rilex-rilex lagi. Hari ni baru lah dah start nak rasa tension lah stress lah apa semua. Haishh. Beusaha okay nak control supaya jangan stress and kelam kabut. If kelam kabut nanti mula lah nak rasa tension kan. Mula nak rasa macam semua tak habis study lagi.
Final is coming!!
Harapan semoga semua akan turn out well. Mintak-mintak dipermudahkan oleh Allah untuk jawab semua soalan-soalan exam.  Kita dah usaha mana yang termampu. Semoga dikurniakan ketenangan dalam dewan exam tu. Kalau gelabah soalan yang tak berapa susah pun dah tak boleh nak jawab nanti. Mintak-mintaklah ada rezeki untuk dapat jawab paper then dapat result yang elok.Amin~ : D.

Wish me luck!! :)
10 March-Mathematics
11 March- Chemistry
14 March- Biology 
17 March - Physics

So, gudluck untuk semua Asasian student.Tak kisah ar Asasi Sains or Engineering. May force be with us. Esok jangan lupa bawak benda-benda penting. Calculator as in esok exam Math. Macam mana nak jawab Math without calulator? Tell me? HAHA. Slip exam and Matrix card pun jangan lupa bawak wokeyy. Jangan bangun lambat nanti lewat pergi Exam Hall.

Okayy, gotta go. Buat last revision for esok.

Comments

Anonymous said…
We wish U all the best, our young lady!!
zuhaida said…
good luck mia :)
Anonymous said…
Your ticket to Jakarta had been confirmed!!
luvly mya said…
Abah and Mama : Thanks. Btw, about the trip to Jakarta with or without mama?
luvly mya said…
Zuhaida : Thankss ;D
Mya sayangss, Gud lark bebeh. I know u can do it :)
Kipas lipas said…
gL xm n jgn bwk 'toyol'...jgn tension2 kelak rambut gugur..hoho.o_0
luvly mya said…
Ima : Thanks sayanggg :)
luvly mya said…
fadhil : thanks,. berapa kali dah kau wish gudluck ni. hahahha
luvly mya said…
kipas lipas : haha, x main ah toyol2. kih3

Popular Posts