Temuduga USM

Hello and Assalamualaikum :)

Sebenarnya petang selasa haritu aku dapat message yang suruh cek sama ada dapat tak interview untuk USM bagi kos-kos yang terpilih. Kalau lah takde message masuk mungkin memang taktau pape lagi la sampai hari ni. Dah lama x online memang tak tau pape la kan. Lagi-lagi aku memang tak put expectation langsung kat USM. Hehe.

Alhamdulillah, dalam banyak-banyak kos yang dipilih tu ada la yang sangkut. Taktau pulak kos tu ada interview time pilih haritu. Syukur jugak la. Kos pun antara kos yang aku nak buat jugak. Okay lah kan. Tapiii,aku bab-bab interview ni adoii malas sikit lah jadinya. Leceh. HAHA. Sebenarnya ada darah gemuruh takut bila interview. Adoii.

Dahlah takde kawan. Penakut biasa ah. Kot ada kawan tu boleh la jugak nak buat jadi semangat sikit kan. Hee. So, sebenarnya nak mintak tolong kot-kot ada student USM yang boleh tolong. Interview macam ni dia selalunya tanya apa je. Anyone knows? Dia selalu nya tanya mostly berkenaan dengan kos yang kita pilih ke? Ataupun lebih banyak tanya pasal hal-hal semasa.

Dah lama sangat rasanya tak berinterview ni. Speaking skill pun suma dah lari pi mana taktau. Dilemma jugak sebenarnya nak pergi ni. Tak tau lah kenapa. Tapi kawan-kawan semua nasihat suruh pergi. Kalau ada rezeki kat situ adalah kan. Kalau takde takpe. UPU InsyaAllah ada lagi kan. Hehe. So, sekarang ni prepare jelah sikit. Baca-baca history USM and info-info berkaitan kos. Pasal USM takde apa pun yang aku tau. Aku tau dia APEX Universiti je. Hehe

Interview nya kat USM Penang, hari selasa ni. InsyaAllah kalau jadi nak pergi doa-doa kan semua berjalan lancar ye :) Kalau ada siapa-siapa yang ada info tu please inform me ek. Hehe

Comments

zuhaida said…
good luck mia :))
Ullyana zaidy said…
ai dik...interview 4 kos ape eh? :)
gd luck tao..usm sgt best ^_^
luvly mya said…
cik sha : thanks ye kak :) hee
luvly mya said…
ullyana zaidy : kos ape? malu nye nak gtaw. ehehe, usm best ek? akak usm ke? kos QS
senior medic said…
hoho intebiu usm ye.. sowe na bg tips pun mesti intebiu da lepas kn.tape2, t kalau dpt usm studi betul2 ye.
BFOU said…
slm, skang study QS kat USM ka? sy dpt temuduga QS. Ada tips x? Kena bawa apa eh? huuu, share share :)
Anonymous said…
sama la...sy pu p interview kat usm utk kos QS jgk ari selasa(7/5) ni... bleh la jmpa sbb sy pun x dak kwn...

Popular Posts