Tutti Frutti- New outlet

Hello and Assalamualaikum :)

How are you guys? Hehe. Lama dah tak cerita-cerita pasal makan-makan kan? Hihi. Ni buat entry makan-makan konon-konon macam nak tolong promote pun ada jugak lah. Haha. Haritu bila tah tak ingat pergi lah makan kat tutto frutti. Yeah, this is my first tym trying this kind of food. Selama ni dengar je orang kata sedap kan. Merancang nak makan tu ada tapi x boleh sebab time tu tengah tight budget. Keh3. Kat kolej la katakan.

Actually tutti frutti yang aku pergi ni bos aku yang punya. Dia baru bukak 2 outlet tutti frutti dekat Bandar Puteri, Puchong dengan dekat Seri Petaling. Pergi pun sebab nak rasa and support bussiness boss. Hehe. Yang aku pergi baru ni dekat Puchong. Kedai dia betul-betul dekat deret kedai bersebelahan dengan Giant Bandar Puteri Puchong. Yang area-area puchong tu boleh lah datang kan.
Mesin yogurt
As for me, aku suka gila yogurt yang flavour chocolate and vanilla.Chocolate memang all time favourite lah. Hehe Well,ada banyak flavour kat situ. Ada lebih kurang 8 flavour kot. Banana strawberry pun sedap. Erm, raspberry pun sedap. Haha. Semua sedap. Tapi ada satu je yang tak berapa kene dengan selera aku. Tutti Frutti original punya flavour. Maybe sebab dia macam masam sangat je kot. Not my taste.

Aku suka interior design kedai ni. Cantik sangat! HAHA


Tutti Frutti ni dahlah sedap dan bagus jugak untuk kesihatan. Untuk yang diet-diet tu bagus lah bak kata bos aku. HAHA. Tapi tak boleh nak makan selalu-selalu sangat la kan. Memang automatically akan diet nanti. Yelah, mana tak nya sekali makan paling-paling 7 8 ringgit. HAHA. Macam haritu aku kene dekat RM13. Nak gi makan kene make sure duit dalam poket tu masyuk sikit ye. Jangan ingat ni yogurt biasa-biasa je. Hehe

Lepas ni nak pergi lagipergi yang dekat bangi je dah lah. Nak pergi puchong je penat jugak kan. HAHA. So, sapa nak teman gi tutti frutti  bangi jom jom. HAHA

Comments

Ninie said…
mahal bnde ni. klu mkn hari2 confirm wallet pun kurus. hahaha
Anonymous said…
Bila gaji nanti bolehlah pergi, dulu tu free, sebab tu x ingat!
cEro said…
mcam berpuluh kali aku teringat nak pergi tp berpuluh kali tu laa kau lupa...

tp, interior dia sgt cool..

Popular Posts