Eh! Aku ada blog rupanya

Hello and Assalamualaikum :)

Hey,apa khabar semua. Its been a while aku dah tak update blog. Err, actually more than one month. HAHA. Bukan sengaja nak menghilangkan diri cuma rasa takde masa dan mood nak menulis. Ada yang tanya bila nak update blog. Yelah, dah lama gila blog ni tak berupdate. Bukan setakat bersawang lagi dah. Hee, diri sendiri pun dah hampir lupa yang diri ini ada blog.

Takde benda yang menarik berlaku. Just busy with my work. Hari-hari pergi kerja sebelum pukul 7 sampai rumah dekat-dekat maghrib. Tidur pun awal. Badan penat kan. Jarang sangat dah online. Online facebook pun kejap-kejap je. Mana tak terabai blog kesayangan ni. Hee :) Dashboard blog dah lain pun aku baru perasan. Wakaka

Masuk bulan ni dah dekat 3 bulan aku kerja. Aku sendiri pun tak sangka yang aku mampu kerja sehingga bulan ketiga ni.Yelah, kalau ikut entry time aku mula-mula kerja dulu memang macam sebulan pun tak tahan. Hee. Well, i learn a lot bila bekerja ni. Terlalu banyak. Ragam macam-macam manusia, persekitaran. Banyak la. Pengalaman yang tak mungkin dapat dari pelajaran teori.  And tell u what, study is a lot more fun than working. Cuma part dapat gaji tu memang best lah :P


Life pun okay je lately. Just rasa macam dah jauh sikit dari kawan-kawan. Rindu :) Hehe. Tapi tak punya banyak masa nak contact masing-masing. Sorry guys. Rindu nak jumpa masinh-masing. Kerja yang tak banyak cuti ni memang payah nak hang out sangat kan. Hidup pun rasa dah semakin bahagia. Ehehe. *senyum sorang-sorang.

Rojak gila update blog kali ni. Just nak hidupkan balik je blog ni. Nak active balik blog after ni? Tengok tahap kerajinan tu macam mana la. HAHA. Sekarang ni macam malas je lebih. Bila ada cerita takde masa nak update. Bila dah ada masa cerita macam dah basi. Cane nak ada entry baru kan? kekeke.

Will try to update more later, hee. Now ada project dengan my friends. Hope projek berjalan lancar. Ye dak kengkawan. Ekeke. Blog sendiri pun malas nak update. Okaylah. Enjoy ur life readers :)



Comments

Mira Hana said…
yeay update pon! yep2 harap projek kita berjalan lancar dear! keep updating! bila berhenti keje ny?nak masuk u da :p gudluck btw! nnati btaw aku taw!
shafariza labai said…
xde entry pasal abg stoken ker?? keh keh keh??
luvly mya said…
maybe this end of july kot. maybe lah. tak sure lagi. haha. insyaAllah i will.
luvly mya said…
laily : abg stoken? err *garu2 kepala. haha. ada yang tersirat tu. kalau perasan ada lah. hahahaha.

Popular Posts