Hello October

Hello and Assalamualaikum :)

How are you guys doing? Baik-baik sahaja? Hehe. Today is 2nd october. Yeah, bulan oktober dah menunjukkan diri dan bulan september telah pun mengundurkan diri. Macam mana bulan september kalian? Baik-baik sahaja? Banyak manis dari pahit atau sebaliknya?

Well, september has been a little bit tough for me. Baru daftar masuk degree life yang hectic for me. Belajar to adapt dengan life dan persekitaran baru. But, Alhamdulillah i can cope with it. Bad things happen, lcd lappy aku macam broke or what i don`t know. Yang pasti rosak la sekarang. Now pun menaip dengan screen yang tak berapa nak elok. Kalau typo nasib ah sebab tak nampak nak buat correction. Wuwuwuw sedih tau. Well I do really enjoy every single day of my life these past few months :)

I love october soo much sebenarnya. Hahaha. Because of many reason lahh. Some of the reason sebab it is my birthday month. Hehehehe. No, aku bukan jenis orang yang lupa tarikh birthday sendiri. Soo not me. Tapi aku rasa tahun ni macam tak best je.. Dah nak dekat birthday time tu la macam nak ada test segala bagai. Oh noo. Not fun. Not fun.

Update about my study, errr, i should do extra work lah kot. Macam banyak yang tak dapat catch-up. Yelaa, agak-agak otak pun dah berkarat kan lama tak guna. Hehe. By the way, i really enjoy engineering drawing class. Haha. Sampai orang kata kami macam budak tadika balik belajar tulis nama and belajar lukis line. Well, kene lah start form basic kan. Calculus is tough. Need  to practice more lah.

 But the things that i hate soo much is I  still can`t get rid of penyakit tidur dalam kelas. Just kurang la sikit kot tak teruk macam dulu. Gila nak tidur lama-lama dalam kelas kecik macam tu. Hahaha. Obvius gilaa kot. Malu aihh

So, october please be nice to me. Really hope so ;D

Comments

Popular Posts