Rajin sangat ke?

Hello and Assalamualaikum :)

Aku baru je lepas test calculus! Mood tengah kacau bilau. Hahahaha. Nak kata tak okay okay, tapi nak kata okay tak okay sangat. Gila! Hehehehe. Tapi rasa nya macam better sikit kot dari quiz haritu. Quiz haritu i`ve no idea at all. Bhahahha. Mintak-mintak okay-okay saja. Amin.

Aku sebenarnya nak update pasal gambar yang konon-kononnya wordless wednesday haritu. Tapi tak sempat lagi sebab kononnya busy duk study calculus. Hihi. Nanti la lepas ni aku update la pasal tu. Tapi tak kisah lah kot sebab macam takde pun yang tertunggu-tunggu aku nak cerita apa. Kan kannn. :'(

Ada orang tu bising cakap aku pemalas. Nak update blog pun pemalas. Huh! Rajin sangatt kee dia tu. Meh kita usha blog die tengok rajin ke tak? Hihi



Jangan tanya kenapa dia header dia senget, kelainan katanya. Hihi. Tapi apa kisah dengan header kan? Yang penting isi blog. Fiksi dan cerpen blog dia menarik untuk dibaca :) Cuba la singgah-singgah ka sini ye!

Hahaha. K bye. Nak pergi berkhidmat untuk negara *puhleaseee. Nak pergi Kesatria. Hihi. Nanti update lagiii. 

Comments

Popular Posts