Selamat Hari Tua.

Hello and Assalamualaikum :)

Haii blog yang telah dianak tirikan. Mana janji-janjiku nak update blog dengan lebih kerap? Heh. Kononn je kan. Hehehee. Well, biasalah aku bajet busy, sebab tu tak update blog. Sedangkan banyak je benda nak diceritakan. Tapi bila da simpan lama-lama cerita dah jadi tak best nak tulis kat blog. Mungkin da ada medium lain untuk berkongsi cerita? Hehe

Selamat Hari Tua?

Selamat Hari tua untuk siapa? Untuk diri sendirilahh. Hehe. Pathethic tak bunyinya. Hurmm. Alhamdulillah, Allah telah panjangkan umur aku setahun lagi. Setahun lagi hampir mendekati mati. Hmm. Yelah bila umur meningkat bukan makin muda kan :)

First of all, thank you very much Mama for every pain that you suffer while gave birth to me :"). Aku anak sulong so rasanya memang lain macam sakitnya kan? I love you Mama. Then thank you very much to my family  sanggup datang Shah Alam konon-konon celebrate birthday. Gedik kan. Umur dah sembilanbelas pun suruh mama abah datang melawat time birthday. teehee
With lovely Mom and Sis
Then, thanks for all of the lovely wishes either on facebook, twitter or on the phone :) Terima kasih atas doa-doa kalian. Amin. Semoga kalian jugak dipanjangkan umur dan dilimpahkan dengan rezeki oleh-Nya. Rasa disayangi pun ada bila ada orang wish birthday. Kah3.And, awak thanks for the most lovely two-in-one birthday wish :') Sangat terharu tahu. Heee . *terngiang-ngiang lagu penghujung cinta*

Thank you with love ♥
Bila orang tanya, apa wish yang aku buat bila birthday. Wish aku semoga Allah panjangkan umur orang-orang tersayang sekeliling aku. Limpahkan mereka dengan kebahagiaan seperti mana aku rasa bahagia dikelilingi oleh mereka yang tersayang. Amin.

And hey, this year is my last year ada pangkal nombor 1 di depan yee. Hahaha. Ye, saya muda lagi. Budak-budak lagi. Baru belasan tahun. Hahaha. Tapi fikiran matang okeyy *clear throat. Hhahahaa.

Actually ada peristiwa yang nak diceritakan time birthday haritu, tapi nanti lah sambung next entry. Nak pergi study calculus. Bubbyye blog readers :) Have a good day.♥

Comments

HaikaL ZaHaRi said…
kenapa anda sweet sangat?
luvly mya said…
tang mana yang sweet nye? haha
eita said…
selamat hari tua...
keh3....
selamat hari lahir ye....

Popular Posts