Terapi Jiwa.

Hello and Assalamualaikum :)

Hey, its been a long time since i update my blog right? Too many things happen in this past weeks. Banyak sangat yang kadang-kadang sampai aku sendiri tak tertahan. Im really not in my good state before until now. Thanks kat kawan-kawan yang care and yang perasan perubahan aku. Thanks sangat :) I owe every one of you much. Sorry kalau macam aku endah tak endah sebab tak semua orang boleh faham situasi diri kita sendiri kan. :) But still,thanks for care. November is not being good with me. I am sad. Haha

Alhamdulillah, Test 1 is over. Nasib semua macam boleh la jugak menjawabnya kann.  Finally. But, tak sempat nak tarik nafas enjoy sikit jumaat ni dah start Test 2 balik. *sigh. Kang tak lama test 2 final pulak menjelma. Warghhhh. Itulah cycle as a student amira. What do u expect ha. Hahaahhaa. Why rasa macam cepatnya wehh masa berlalu. Arghhhh, nak tambah stress tiba-tiba.

Habit aku bila rasa stress sangat or ada problem,aku prefer menulis daripada bercerita lisan dengan orang. Aku rasa lagi release bila dapat tulis semua. Bila abis je tulis tu, rasa macam poof, hilang beban. Sedangkan masalah tu masih lagi dekat takuk tu. Tak berubah-berubah. Terapi jiwa mungkin?


Happy sebab dah dapat loose some weight ^^,
Lately, entry-entry dari Dunia Sebelah Zara sangat kene dengan jiwa aku. Rasa macam dia yang tolong tuliskan luahan hati aku. Haha. Cool enough kan kalau ada orang yang boleh interprate satu-satu apa yang ada dalam hati kita clearly.

Well, whatever going to be happen i have to be strong enough or pretend to do so. I have to. *reminder*. Onyonyooo, kenapa blogpost kau harini macam emosi-emosi ni Amira. Senyum sikit mehhh ^^, Hihi. Dah lama tak update tetibe nak buat ayah melankolik. Pang sikit kangg.


Comments

Popular Posts