Minggu yang mencabar.


Hello and Assalamualaikum :)

Macam mana hari kalian? Baik-baik sahaja. Well, for me minggu ini adalah minggu yang sangat hectic, penuh dengan streass dan celaru. Yup. Tersangat. Too many things happen in a week.  Phew. Minggu ni banyak sangat assignment yang nak kene submit, test and quizzes. Duh. It really makes me stress. Dengan final yang tak sampai sebulan lagi ni : /

Dapat pulak minggu ni asyik tak sihat. Demam lagi. Hmmm. Memang biasalah kan aku demam kalau nak test bagai ni *sigh. Dapat pulak test macam tak boleh nak susah lagi ke hoiii. Baca berapa kali pun tak faham. Dapat pulak ada je masalah nak datang melanda. Tak boleh fokus. Yada-yada. Hah. Kau dah merungut dah sekarang ni Amiraaa.

Ye, tau , sangat lah tak baik untuk mengeluh sebegini rupa. Tapi dah tahan-tahan and at one point i cant hold it anymore. There is time that even myself cant handle it. :( Ya Tuhan, kuatkan lah aku Ya Allah. Kadang-kadang benda macam ni kita tak boleh nak kawal kan. Kalau lah senang-senang boleh kawal tak da masalah nak datang melanda apa semua. Kan? Takepelah,take it as ujian dari-Nya :)

Biasalah bila dah hujung-hujung sem ni, banyak presentation nak kene buat at the same time need to study for test and final. Mana tak stress kan. Haha. Rasa macam masa tak cukupp je. InsyaAllah buat betul-betul ada je masa dan okay. Saja je nak merungut lepaskan stress dekat blog nii. Hee

I may look fine, i may look okay but deep inside only Allah knows :') Aku pohon Allah bagi kekuatan hati dan ketenangan jiwa. Tak banyak dah masa yang tinggal. Phewww, marilah berusaha ye. Esok nak release stress lah. Nak berombak rindu. Haha. Harap-harapnyaa adalah tiket. Sejak duduk sini paling jauh aku keluar pun PKNS +__+. Baik kan. Haha. Nak balik pun busy je, kalau ikut hati dah lama rasa macam nak cabut balik umah.

K lah, bila tengok list-to-do macam tak cukup masa. Tapi dok mengadap lappy lagi ni. Bye ;)


RandomTought: When we hope too much, there is risk of us to hurt too much too. 



Comments

D-SIM said…
pkns... jea ? c'mon :P

Popular Posts