Final Exam - Bismillah :)

Hello and Assalamualaikum :)

Aloha! Hahaha. My first entry for 2012 :D Eksaited lebih eh kau amira. Haha. Update nak pendek-pendek je ni. *boleh caya ke minah ni. Yelaa, kene la update pendek-pendek je sebab masa dah tak banyak. Dah nak final exam sangat. Time ni dah masa kritikal,time ni la rasa macam makan pun nak pegang buku titas. Ekekeke

Sekarang ni masa tidur dah tak teratur gila. Tidur dekat 4 5 pagi pastu bangun subuh terus tak mengantuk dah. Gila betul. Kalau hari-hari macam ni memang boleh dapat insomnia. Dah nak jadi zombi dah. Eyebag pun dah besar kantung teh. Kah3 Takpe-takpe. Tak lama pun nak macam ni. Sebulan je ;0. Hahaha

Tengok mata tuuuu +_+

Well, first paper start on this thursday. Tamadun Islam (TITAS). Hahhahaha. Aku dah pening-pening baca Titas ni. Banyak benor benda nak kene bacanya. Hee :P

Jadual Exam :

  • 5 January - Tamadun Islam
  • 9 January - Calculus
  • 12 January - Static and Dynamic (ini paper paling cuak)
  • 16 January - Engineering Geology
  • 20 January - C++
Okaylah, tak boleh nak lama-lama nii. Kita nak kene study nii. Haha. Tulahh, time study week dua minggu. Minggu pertama berfoya-foya ni dah nak final sangat baru speed up. Itulah hakikat seorang pelajar normal. Haha. Wish me luck okay. Hee. Just need ur prayers. And Good Luck jugak kat semua yang nak final. Sekarang memang tengan minggu final kan! All the best :)

p/s : benda yang paling tak best time macam ni lah tak berapa sihat. demam,batuk,selesema apa semua. *sigh. And cuaca kat Shah Alam panas gegila. Urghhh. K k byeee :)

Comments

zuhaida said…
good luck mia. jangan tidur lambat sangat tau :)
Ninie said…
cun sgt tu muka org ade eyebag bsr kantung teh. hahaha.. eh same lah. aku pun last 20 ni, c++ :((
luvly mya said…
thanks zu. hehe. takleh tido. bukan sengaja nak stayup :P
luvly mya said…
shu : kah3. cun celah mana muka dah macam tu tuuu. hahahaha. samelah kan exam sekali c++ ohmaiii +_+

Popular Posts