Freedom

Hello and Assalamualaikum :)

Heyya ;D. Im finally free from my final exam. Freedom. Haha.Actually habis hari jumaat baru ni tapi tak sempat nak cari masa untuk update blog. Heks. Perasaan lega bila dah habis paper tu tak dapat nak digambarkan. Takyah sesak-sesak kepala otak lagi dah. Hee. Sedangkan baru habis sem 1 je. 7 sem lagi menanti. Ohmaiii ;O

Habis je exam, balik bilik siap-siap apa semua terus keluar. Celebrate konon-kononnya dah habis exam. Haha. And it is the best celebration so far :). A great escape tho. Hihihi. I have soo much fun. Nothing much but the moment will always be remembered. Thanks!

And now im at kampung. Tengah cuti raya cina kan. Mari kita bercuti di kampung dulu. Dalam kepala dah plan macam-macam what im going to do this holiday. Semestinya penuh dengan berfoya-foya walaupun takde duit. Keh3. Cek nak kerja pun malas dah oii. Nak menikmati cuti sepuas-puasnya. Hehehe. Plan to having fun, berjalan-jalan with my beloved and friends. Anyone? 

Bercuti-cuti jugak Amira, tapi beringat sikitt. Jangan menikmati sangat makanan rumah tu. hehe. Kang tak pasal-pasal aku membina lemak dengan jayanya sepanjang cuti ni. Nehi-nehi. Harus beringat okayyy. Hehe.. And banyak-banyak berdoa supaya result exam yang bakal keluar nanti tak mengejutkan aku. Dah usaha, sekarang ni tawakal jela ye dak? 

Okaylah. Happy holiday to all degree student. Enjoy your days at home ;D. Plan dah banyak dalam kepala ni tinggal nak laksanakan je. Hee. Have fun!

Comments

saya_arief said…
merdekkaaaaaa..
hahaa.
:)
D-SIM said…
budak nottingham pun tgh merdeka jgak, hehe

Popular Posts