Merempit dengan Adnan Sempit

Hello and Assalamualaikum :)

Sedih memikirkan cuti semester yang semakin menghampiri penghujung. Aaaaaaaaa. Takmo habis cuti. Haha. Pening aku ni, kejap nak cepat-cepat habis cuti, kejap taknak. Macam-macam la Amira. So, sempena ada cuti yang masih bersisa, maka marilah kita berfoya-foya. Heks

So, semalam i went to Sogo. Settle up a few things with my friend and had a lunch there. Sizzling dekat Sogo always be my favourite. Tehee. Sedap. Nasi claypot dia pun boleh tahan sedap jugak. Hewhewhew. Amira kalau cakap pasal makan apa je yang tak sedap kann. Haha


Memandangkan takde apa yang menarik nak dilakukan kat Sogo tu kitorang pun plan nak tengok wayang. So, kitorang pergi KLCC. Hehe. Yelaaa, kat Sogo nak shopping pun tengah tak best. Ada sale pakaian kanak-kanak je =_=`. Kitorang tengok Adnan Sempit 2. Hmm, lately memang rajin pulak aku tengok cerita melayu kat pawagam. Dulu Adnan Sempit 1  tengok dvd je. Haha. Tapi ada kawan yang da tengok kata best why not kan?


As usual tengok wayang time weekdays macam ni memang tak ramai orang la. Ada dalam belas-belas orang kot. Tapi tu la lagi best kan. Kosong je wayang. Starting cerita je dah menggelegak orang gelak and a group sebelah aku ni dok mengekek ketawa sambil cakap konfem best cerita ni. Konfem best. Dalam hati aku, baru 5 minit kot cerita tu start. Hahaha.

Tapi, cerita ni memang best la. Banyak lawak bodoh tapi mambu buat orang gelak. Kui3. Sam punya lawak never failed. Best as always. Hehe. Part last cerita tu adalah paling lawak. ``Biasaaa Bro!``. Haha. Kalau dulu Adnan jatuh motor time buat willie kan now saksikan siapa pulak and scene ni memang aku gelak gegile. Lawak kot. Overall cerita ni memang best la. Go and watch it now. Hehe
Back to tudung bawal ;D
Aku konon keluar nak beli barang untuk balik kolej nanti. Tapi tak terbeli beli jugak. Hahaha. Ada lagi sesi keluar nampaknya ni. Mari berfoya-foya lagi. Cuti tinggal 3 hari lagi sebelum kene daftar kolej. Oh nooo. Tah sapa la aku punya rumet nanti. Hewhewhew. Entry Kapalai aku tah bila nak buat. Well yesterday is a good day :) Kbai

Comments

Popular Posts