Page 33 of 366 - :)

Hello and Assalamualaikum :)

Hey its already February. Time flies too fast isnt it? Haihh. Sekejap je dah habis sebulan. Alhamdulillah. bulan Januari berlalu dengan baik. Hope Februari pun be good to me? I want to create moree good memories. :)

Well,hari-hari aku duk berjalan area bangi je. Malas nak pergi jauh-jauh. Tapi semalam naik jugak KL. Sekali sekala ye dak? Lagipun memang nak cari barang sikit. Hahaha. But as usual la kann. Kalau naik KTM selalu mencabar kesabaran aku yang tak berapa nak banyak ni. Pheww. Lama benor nak tunggu satu-satu train.

Plan memang nak tegok wayang, tapi takde plan nak tengok cerita apa. Time dekat wayang tu sekali nampak poster Azura dah start tayang semalam. Apa lagi tengok la cerita Azura sebab takat yang digembar-gemburkan macam best je kan. Mula-mula macam lawak-lawak jugak la nak tengok cerita Azura ni.
Neelofa cantikk. Hhahaha
For me the movie was nice. Bolehlah nak pergi tengok. Romantik, ada jugak adegan yang lawak. Dalam wayang tadi pun 9 orang je yg ada tapi gelak dia bergegar jugak la hall tu. Lagi-lagi part Shahjazle nyanyikan lagu Azura. Kehehe. Yang pasti Neelofa cantiks gilerssss. Aku yang pompuan ni pun ha, duk berbuih mulut puji Neelofa cantik, Neelofa cantik. Kehehehe.

Kerja keluar makann je banyak. Wahhh. I likeee. Before tengok wayang makan. After tengok wayang makan lagi. Konon la macam eh kenyang la tapi masing-masing makan macam tak makan lansung lagi hari tu. Ekekekekeke.

Motif letak tiket wayang celah-celah makanan?
Lepas dah cari-cari barang apa yang patut. Melepak pulak kat Borders. Misi menghabiskan baucer buku RM50. Plan nak gune RM50 je sebab the left overs nak simpan untuk beli buku. Buku mahal wehh. Walaupun nafsu membuak-buak tengok banyak gila novel yang best-best dekat Borders tu tapi tahan. Kalau ikut hati memang aku habiskan je semua baucer tu beli novel sebab dekat Borders takde limitation berapa novel.As long as u spend RM10 and below untuk beli stationary. Dapat la rembat dua novel. Jyeahh. Im a happy kid \0/

Bukan senang rupanya nak dpaatkan benda free. Nak kene beli something yang cukup-cukup or hampir sangat dengan RM50. Bila aku cakap bia je rugi beberapa ringgit tu, diorang suruh habiskan jugak. Pening oiii. Dahla bukan senang nak cari barang. Sebelah cari barang, sebelah tangan lagi pegang fon kira harga. Keh3. Gasak la. Nak benda free punya pasal kan. Banyak habis masa kat situ je.
Muka seronok dapat novel! :D
Settle semua aku pun balik. Maka bermualalah waktu perit bagiku. Haha. Balik time orang balik kerja memang sesak gila la. Takyah kata KTM, LRT pun sesak sangat. Dahla dah lama tak menempuhi kenderaan awam macam ni kan. Haihh. Lemah aku. Tunggu KTM dahla lama gila, bila dah sampai aku terpaksa berundur diri tanpa mahu mencuba. Gila punya sesak.

Agak-agaknya selit jari pun tak muat. Kali kedua train sampai after sejam lebih menunggu aku rempuh je. Tak pikir orang dah time tu. Fikir nak cepat sampau rumah je.Tak best kot KTM yang baru eh yang ada satu pintu je kat hujung. Pintu kecik. Dah takde pintu kat tengah-tengah. Perghhh. Macam apa je. Susah bagi orang yang kat tengah nak keluar dengan padatnya lagi. Gila betull. Aku da macam sardin marina dalam tin. Muehehe.

Walaupun penat gilaaa but it was a best day. Hehe. Okaylaaa aku da penat nak membebel ni.Sepatutnya aku packing baju sebab nak pergi holiday kejap lagi. Nak gerak pukul 1 lebih japgi tapi aku tak start packing langsung lagi. Tahniah Amira. Tahniah.. Urghhh. I should move now. Haha. Have a good day and Happy Holiday. Cuti lama kan. Teehee :)

Comments

Popular Posts