Hello New semester :)

Hello and Assalamualaikum :)

Hey, its been a week since i started my new semester. It goes well so far but not so good. Hahaha. I missed my first class due to bad fever. Demam panas hari sabtu haritu and dapat MC. So, hari Isnin malam baru balik kolej. Hewhew. Anyway, aku dah daftar kolej pun hari sabtu haritu, and terus demam balik umah. Haha. Tinggal je semua barang unpack. Katil je dah elok berkemas, time tu mesti rumet aku pelik mana pergi budak ni tak balik-balik. Hehe

This sem duduk bilik berdua, tak macam sem lepas. Berempat dalam bilik yang sekangkang kera :P. This sem punya bilik besar lah sikit dari bilik sem lepas. Tapi even ramai orang dalam bilik kecik tu, fun. The more the merrier right? I miss my ex-roomate :( Ni dah bilik berdua senyap sunyi je bilik aku. Kekekeke. Rumet okay tapi awkward lagi. Phewww. Maybe sebab aku masuk bilik lambat jadi awkward sikit. Lama-lama okay lah kot kan? Slow-slow. Positif gila haku.

Sem 2 ni tak boleh main-main. *haha, nilah azam setiap sem*. Well, Sem 1 dah menunjukkan hasil bila menjadi pemalas dan main-main. So, kene work harder la this sem untuk capai target. Hee. Nak main-main sangat pun tak boleh jugak sebab lecturer semua skeri wokeh. Ada yang smiley lecturer, the i dont care lecturebut full with his philosophy. Not care enough eh sir? Hehe. Andd, aku ada Korean Lecturer wokehh :P Satu kelas excited. Excited macam tengok running man punya cast dalam kelas. Kahkahkah

Sem ni punya subject macam nampaknya lebih susah sedikit ye. Cuak aku. Ingat dah tak jumpa static and yang sewaktu dengannya,malangnyaaaa most of the subject berkaitan. HAHAHAHAH. Laugh at myself. +_+. Subject paling best haruslah Engineering Survey which is 4 hours working on the `site`. Burned weh aku. Baru sekali kelas kulit dah terbakar taktau lah acane lagi 13 minggu hasilnya. But, on top of that, the class is very fun walaupun mata makin sepet melawan terik matahari.

Hewhewhew, sekarang aku pun jadi baik. Tak lebih pukul 12 k tidur. Taktau la sebab badan penat jadi tidur awal atau sebab takde benda nak buat. Dah busy nanti taktau la pukul berapa pulak nak tido kan. Ekekekeke. Sekarang pun dah mengantuk sesangat. Haih Amira. Tak remaja betull. Esok pulak ada KOKO. Ruined my weekend. Urghhh. Kbai. Puteri dah nak beradu. Hee :)

Comments

Popular Posts