Test satu.

Hello and Assalamualaikum :)

Hai pembaca blog yang blognya diupdate sebulan sekali. Kahkahkah. Sungguh, tak punya masa yang cukup untuk membebel tak ketahuan kat blog.Malas nak menaip panjang-panjang. Takde masa. Ecehhh. Nak update status kat facebook pun tak sempat. Huahuahua. Percayalah sangat. Sedangkan kat twitter membebel je aku.

Tapi yang sebenarnya memang tak banyak masa. Habis kelas awal pun kene luangkan masa kat lab pulak. Sambung lab yang terbengkalai. Tell u what, sem ni kan banyak gila abiskan masa dekat lab. Petang tadi pun baru lepas ulang buat survey sebab result tak betul. Tapi setelah diulang pun resultnya amatlah tak memberangsangkan. *kecewa* :'(. Terbakar hoi kulit muka. Kahkah

Yang sebenarnya aku sedang berehat dari menelaah. Test berderet-deret. Macam tak menyempat-nyempat. Haihhhhh. Sampai aku pun sebenarnya taktau nak study apa dulu. Konfiusss. Dahlah memang sifat pemalas tu memang ada dalam diri sedia awal. Tapi malas pun kene study jugakla demi azam baru. Hewhewhew

Stress study = makan banyak = jadi begini gomok. sedih :(
Test terdekat yang aku ada, malam esok. Sedih kan test sabtu malam ahad. Semua gara-gara lecturer ku yang tersalah booking bilik exam. Waaaa. Sangat tak remaja malam minggu jawab exam. Tapi kalau tak pun aku dok layan movie je dekat bilik. Lepas tu isnin pagi ada test lagi dan 2 lagi test menunggu di hari selasa. Berturut sangat kan? Takpelah, sabarkan je diri dengan reward yang lepas tu dapat cuti seminggu. Mid sem :)

Bak kata lecturer aku, tak boleh nak mengeluh sangatla. You are a student, so why not having test on and on +_+. Well, i have to do well dalam test untuk tak sengsara bila final nanti. Dahlah study week final empat hari JE. Gila? Huuu. Okaylah. Better of to study now. Wish me luck :)

Comments

Ct R Miena said…
hehehehe x gemuk mana pun.. masih comel lg... ok laa tu...

Popular Posts