End of semester 2 and i`m home :)

Hello and Assalamualaikum :)

So yeah, im on my holiday and i feel so blessed. Haha. Dah 4 hari aku tamatkan semester dua dengan jayanya. Harap-harapnya result yang bakal keluar nanti pun berhasil dengan jayanya lah jugak. InsyaAllah. Hehe. Dah empat hari baru nak update belog ehh. Haha. Sebab takde internet yang jadi susah, semua apa yang aku nak update pun terbantut. Now dekat cc sambil2 tunggu nak jemput adik balik sekolah. CC? Hahahaha

Well, lepas habis exam haritu terus keluar memanjakan dan menceriakan diri kononnya. Tengok wayang,makan-makan,shopping. Hewhewhew, thaks awak yang teman saya tu. Seronok sangatt. Malam tu pack barang sikit-sikit and keesokan harinya balik rumah terus sebab abah nak guna kereta yang aku pakai. Diorang nak pergi Kelantan and i`ll be home with my siblings. Bagi cann sikit la mama ngan abah berjalan berdua kan.

Memang sakan la lepas habis exam walaupun rasa macam awkward sikit bila aku tak perlu study or baca buku or apa. Hahahahhahaktuih. Aku boleh main laptop,tido and paling best aku kat rumah boleh masak, baking apa yang aku rasa nak makan. Sangat seronok okay. No more nescafe to make me awake till 5 a.m. Aku boleh tido seawal mungkin.
New addiction after capucinno
Sepanjang 4 hari ni jugak berjaya tengok wayang dua hari berturut-turut. Abraham Lincon the Vampire Hunter and The Amazing Spiderman. Those movie were good and worth my money. And tengok spoderman aku boleh nangis sampai 3 scene. Emo lebih? Hahaha. Even adik-adik aku pun ternganga tengok. Memang amazing.

Alhamdulillah.aku dah habis first year. Time flies too fast. Skejap je rasa. Lagi 3 tahun, still a long journey. And, my first year are just awesome with a bunch of awesome friends.Oh, i miss my girlfriends.Pasal ni aku update nanti lah. Banyak lagi masa kat rumah since aku tak rasa nak kerja sebab bulan puasa. Malas walaupun rasa macam memerlukan duit untuk keperluan shopping. Kahkah.

Okaylah, need to log off. Will update more oftenly InsyaAllah :) Tak sabar nak puasa. Tak sabar nak jumpa rakan-rakan jauh.


p/s : Thanks love for the great one year <3.

Comments

Ewnie said…
eh SPODERMAN.
luvly mya said…
ehhh bodoh typo. haha. rasa dah betulkan.

Popular Posts