Two more papers to go.

Hello and Assalamualaikum :)

Heyya everyone? How are you? Hewhew. Ambil masa sikit nak mengupdate blog. Selalu baca blog orang lain je, meh update blog sendiri kejap. Aku masih di dalam mood final exam. Baru 2 paper yang dah berjawa dijawab, lagi 2 yang harus ditempuhi. *sigh. Baru 2 paper? Haha

My first paper was Soil Mechanics. It went well i guess. Hahah. I really put high hopes on this paper. Harap nya hasil dia memberasangkan la kan. Aminn. Second paper pulakk Fluid Mechanics. Hahahaha. Paper tu aku takde la harap tinggi sangat. Kalau lulus pun bersyukur, tapi harapnya lebih baik dari tu la kan.


Bukan apa, sebabnya lecturer aku jenis mengajar tak bagi latihan. Time buat past year paper aku pun taktau apa yang aku buat tu betul ke tak, So,., berserah pada yang Maha esa sahaja lah kan. Lepas habis je paper semalam terus pergi makan sedap-sedap. Konon nak reward myself lah kan. Hahahah.



Walaupun tengah stress tengah exam, seronok jugak sebab ada hiburan yang menceriakan hari-hari aku. Haha. Takde lah rasa stress je memanjang kan :). So, two more paper to go. Gambatte Amira! Do your best. Save the best for the last. Hhahaha,. Kene gigih lagi study ni. Carry mark untuk upcoming paper ni boleh buat aku hantuk kepala kat meja je.

 Tak sabar nak balik rumah. Tak sabar nak puasa kat rumah dengan family. Belajar banyak2 lagi resipi baru di bulan puasa. Wakakakkaka. Tak sabar nak tunggu kawan-kawan dari Jordan,Mesir balik. Rindu :'). Tak sabar semuanya lahh. Hee.

Saja nak letak gamba sendiri. Problem?
Till then, nak sambung menelaah. :)


Comments

Popular Posts