Officially 20`s


Memang sekarang ni pesen update blog sebulan sekali ke macam mana. Haha. Lama sangat dah tak update. Asyik bertangguh tangguh memang tah bila lah nak update kan. Heshh Amira. Kalau ikut banyak cerita yang nak tulis kat blog ni. I miss how i used to blog before this. Huhuhu. Well, masa semakin menceburui diriku.

Actually, kekuatan internet pun mempengaruhi kadar blog ni diupdate. Now duduk rumah sewa yang tidak mempunyai proper internet. Agak mengecewakan sebab kalau dulu duduk kolej, heh, siap boleh download movie or drama dengan lajunya. Ahhh, i am so sad. Guna pun internet Umobile yang berkelajuan 1GB. Tak merangsang langsung aku nak update blog. Hahaa

Actually, my birthday is on 16th october. Too late to update? no? Haha. At least i can jot down the precious memory in my blog. Walaupun macam dah 11 hari lambatnyaa. Who cares?

First of all, thanks for all the warm wishes from friends and family. Tak kisah la yang wish dekat facebook,twitter,whatsapp,LINE,instagram and who give me a call. I appreciate it muchh. Terharu dengan nyanyian kawan-kawan kelas. Semua kerja geprengs. Merah muka i tahan malu. Ececehh.






Thanks jugak geprengs for the creative card. I love it. Hihi. Thanks jugak kat classmate yang wish dekat card. Hee. Terharu i uolss. And not to forget thanks love and family for the lovely presents. Love love love. I feel blessed that day.




Well no more pangkal 1 dekat umur thats mean im not a teen anymore. Is it? Hahaha. Eventhough im already 20 i want to be my parents little girl forever. Tak rasa pun yang macam dah umur 20 tahun. Pemikiran pun tak berapa nak matang. Well it will get used kan.

Bertambah usia is not that great pun,makin bertambah usia,makin bertambah dosa and makin dekat dengan mati. *sigh. Thinking of that scared me a lot. Thanks ma for the pain that u gone through 20 years ago. I love you to death mama :*

Sekian, cerita basi daripada saya. Hihi

Comments

Popular Posts