Berusaha keras.

Assalamualaikum and good morning.

It is 2.44 a.m and I am still awake. More suprising is I am the faculty working on a project. Life is been really hectic lately. Really really busy with the last minutes test and project. Lagi 2 minggu nak final time tu la lecturer berebut tarikh nak buat kelas ganti, test, presentation, yada yada.

But hey, this is a student life. Bear with it. Same statement repeated all over again. Haha. Tapi macam paling menakjubkan buat project dekat Fakulti at this hour. Faculty okayy. Haha. Selalu nya habis kelas je terus nak balik bilik. Since ni je masa yang ada untuk buat project. Masa lain masing masing nak study lah apa la.

Next week tiga test and another week one week before final test ada berturut-turut. 17 december sampailah 20 disember. Pftt. Then 24 disember dah start study week. Oh em gee. ;0

1 a.m tekun melihat plan building
Tapi busy-busy macam mana pun acara makan-makan tetap ada. Before start project makan-makan dulu. Baru bersemangat dan bertenaga bukan? Haha

Ber Dominos and Durian 

Sewaktu masih bertenaga
Till then, dah perlu balik rumah dah kot. Haha. Goodnight. Wish me luck for another two weeks full with testss. *sigh. 


Comments

Zura Zue said…
good luck..semoga sukses selalu..

Popular Posts