Less than a week

Hellooo

Yeah less than a week nak balik shah am to start a new semester. Sigh. I am not fully ready yet. Dengan nanti takde sape nak jaga abah. Dah 2 bulan ni jaga abah dekat rumah,so bila masuk belajar nanti abah tinggal sorang. Hmm

Well this whole 2 months memang most of my time spend at the home. Boleh kira berapa kali sangat yang keluar nya. Tak menepati piawaian cuti sangat lah. For me cuti atleast kena pergi holiday. Even for a day trip. Maybe sebab dah biasa macam tu. Tapi sebab abah sakit ni all activities are limited. Its okay. Hope abah will recover very soon.

Lagi seminggu nak start sem baru,bermakna tak lama dah la nak mengadap buku. Duduk di dalam kawasan hiruk pikuk shah alam. Wah giteww. Sedangkan pergi kelas jalan kaki. Haha. Dengan makanan yang limited unless sem ni aku rajin masak pulak. Makanan limited konon tapi beratnya tak turun turun jugak. Wakakaka

Apa apa punn tak sabar nak reunited dengan geng gemoks. Hiks. Lama nau rasanya tak kuar makan sesama. (Makan aja topiknya). So yeah,marilah menikmati saki baki cuti yang tinggal inii. Huwaa

Comments

Popular Posts