Welcome third year ;)

My weekend is officially start. Wehoo. Sepatutnya ada kelas ni tapi cancel maybe lecturer busy sangat sebab sekarang tengah ada accreditation dekat fakulti. Of course, kelas cancel is on of the best news everr. Wiiwiwiwiiw. Dahlah minggu ni cuti sampai hari Isnin pulak kan. The best part is hari jumaat memang aku takde kelas for this semester. Takde kelas hari jumaat hoii. Apalah yang lagi gembira melainkan itu ye dak. So seminggu tiga hari je kelasss, wiwiiwiw paling best lah sem ni. Harapnya tak banyak kelas ni takdela lalai sangat ye dak, kang buatnya aku tidooo je pantang takde kelas parah gak.


First week of semester five, so far so good. Nothing much. Yang gembiranya hanyalah sebab dapat reunited dengan geprengs gegemok tersayang. Kelas pun mostly dah start, well apa nak buat. Fakulti aku yang tersayang ni memang pantang sikit mata terbuang secara sia-sia. Kalau boleh minggu pertama ni satu chapter terus nak habiskan. Pfttt.

Hopefully, i will survive this semester, so far lecturer yang dah masuk kelas takde yang scary sangat sampai boleh buat aku rungsing and harapnya troughout the semester lah camtu kan. Wee. Tak sangaka hoii dah part 5, third year.

So, happy holiday to all and Happy Malaysia Day,
xoxo

Comments

wanie said…
jelesnyaaaaa mira still study lagi...hwaaaaa bestnya! keje tak best! yg best kalo dapat duit je..hehehe

Popular Posts