MY Pulseira - New project

Harloww everyone, hee

Too busy with my life sampai dah tak sempat nak update blog. Dari sehari ke sehari bukak dashboard blog tapi tak ter create jugak new entry. Anyway, ni ada masa sesikit boleh la curi masa sikit nak update kan.

So, now I am working with a new project with my friend. Semua nya bermula dengan sembang-sembang di tengah malam after asyik kena lecture dengan Lecturer Construction Technology pasal bila lagi nak cari duit sendiri. Takkan nak tunggu grad September 2015 nanti baru nak start. Gaji fresh graduate hanya RM2300 and the bebelean continues. Actually, lama dah kitorang rancang nak make a business. Sampai bila nak hidup dengan duit yang cukup-cukup je ye dak, and the easiest way untuk kami yang masih belajar ni adalah online business. Dpat pulak dorongan tak langsung dari lecturer yang asyik membebel je, kitorang tekad gak ah nak start.

Tengah bincang bincang nak buat bisnes apa, my friend came out dengan idea apa kata kita jual charm bracelet. Okay jugak la, sebab taknak ikut flow sangat. Dah terlalu banyak yang jual baju,tudung and so on kan. So, okay la. I ikut je uols ;p

Find MY Pulseira on Facebook :)


Do follow MY Pulseira on Instagram :)
Jemput la singgah ke Facebook dan Instagram MY Pulseira yang tak seberapa lagi ni. Baru beroperasi seminggu yuols. Ihiks. Kalau berminat jangan malu malu jangan sesegan lah ye order. Ahahahahahah

Nah hidang sikit apa yang menarik and best :P


Some of the charms and design
Semoga Allah murahkan rezeki kami, lepas buat belanja minyak bulan bulan and shopping sikit jadi la ye dok. Ekekekke



Comments

Popular Posts