Dolly Dim Sum with my girlfriend.

I am now in a long distance relationship with my besprengg. Hahaha. Walaupun memang selama ni in a distance dia di Kuching aku di Bangi tapi tak lah terasa sangat kejauhan nya. Ni bila dah start kerja and Yaya kena posting kat Penang rasa seperti begitu jauhnyaaaa kami. Hilang segala cita-cita boleh coffee-cofee di hujung minggu atau lepas kerja. Tak jadi lah nak Bangsar babe-ing bersama. Haha

Since she's here in KL sempena cuti Krismas ni bolehla jumpa kejap. Taktau nak pergi mana dah so I suggest that jom makan kat Dolly Dim Sum. Sebab first time makan situ dulu pun dengan Yaya. Oh I miss my eating buddies very muchh. Seronok bersembang depan-depan dengan dalam mesej lain okayy. Tak sampai rasanya penceritaan tu kalau dalam mesej. 

Aku naik komuter je sebab ingat malas lah nak drive kot boleh jimat sikit and nak elakkan jam. Sekalii ada kejadian yang tak diingini berlaku. Boleh pulak time dah kat kl sentral tu time touch card (aku pakai TnG) orang tu kata kad aku ada problem. Dia cek kad tu and dia kata aku tak touch masuk time dekat stesen Bangi. Aku dah touch kott and siap ada double beep lagi. Huwarghhhh. Lepas dia dah clear kan kad tu dia kata kena bayar denda RM30. Whattttt???????? Urghhh takleh mahal lagi ke harga denda. Tapi nak buat camane kan. Terpaksa lah bayar. Tak pasal-pasal tiket one way KTM Bangi-KL Sentral jadi RM30 huh.

Tulis order macam nak amik exam mek ni



 Dim sum sini memang kena dengan taste aku. My fav scezhuan spicy dumpling tu. Memang sedap rasa dia macam ada herbs sikit. Marvellous. Before ni tak pernah try dia punya mee2 or nasi. So kononnya nak try la yee mee seafood. Sekali sampai macam mee mamak je rupa dia. Hahahah. Taste dia pun macam pahit-pahit je. Hahaha So lepas ni stick makan dimsum jela.


Muka tak sanar tunggu makanan sampai. Lapoo
Lepas makan jalan-jalan sikit shopping-shopping. Kalau dengan Ernie ni memang takdelah aku tak shopping. Ni pun nasib kat Avenue K je takde apa sangat so kurangla kadar shopping dia. Hahahaah. Nak shopping shade tu dengan aku sekali beli. Matchy-matchy for life kitorang ni.

What we do best :)
Matchy shades :*
Dalam pukul 3 camtu dah nak gerak balik sebab Yaya nak balik Penang pulak. See you very soon girlfriend. Kena jumpa at least sekali sebulan okayyyy. Nanti ada rezeki Iols turun Penang pulak. Huhu. Sentiasa tak cukup rasa nya jumpa kejap-kejap camni. Sleepover real soon!


Comments

Popular Posts