Twenty&Co with Jilah and Nina

Minggu bila ntah aku pergi Shah Alam sebab nak tengok baby baruuu. My Uncle kat Denai Alam baru dapat baby girl. Another baby girl in the family. Yang 3 atas pun semua girl, aku panggil dorang chippetes. Sekarang takleh la sebab dah jadi 4 girl. 

Meet bambam
So, sebab dah ada kat Shah Alam bolehla jumpa Angoh amik dimsum.Dalam ramai-ramai kawan sek sek ni memang paling payah nak jumpa. Ni pun mujur sebab nak berbisnes ngan dia dapat la jumpa, kalau tak memang taktau la bila nak jumpa. Kalahkan menteri perdagangan hahahaha. Najilah sekarang ni bukak bisnes dimsum, memang boleh try la kalau sesiapa yang nak order tu. COD sampai depan pintu rumah ha baik punya service. 

Dim sum jualan jilah sedap lah jugak. My fav sotong and ketam tu. Ayam je yang kurang sikit. Anyway siapa yang berminat nak order and COD bolehla whtasapp Angoh di talian 013-9222438.

Berbalik kepada cerita, dah alang-alang nak jumpa COD dimsum tu, molekla kalau kita dating terus kan. Elok pulak Mek Nina ni nak ikut so bolehla dating bersama-sama. Sebab dah lama sangat tinggal activity foodhunting ni and dah tinggal shah alam taktau dah mana arah nak pergi makan. Last-last nina ajak pergi Twenty&Co. Aku pun tak pernah try lagi boleh jela cuba kan. Diorang bulan puasa tahun lepas dah pernah try hahahahah.

Nice ambience
Kedai ni memang lawa tapi makanan takdela sedap sangat. Just nice takdelah tak sedap langsung. Sebab aku dah kenyang makan kat rumaph Apak before keluar malasla nak amik makanan berat. Just order yang sosej2 cam tu jelah. Well the carbonara is quite good cuma nya aku rasa  price kat sini is too pricey untuk kafe kafe hipster yang macam ni. 



Kalau dulu topik berkisar tentang assignment pastu beralih ke arah kerja, now berkisar tentang kahwin hantaran and such. Maigod gaizzz hahaha.


Ketemu kita lagi ye di lain hari dengan gosip-gosip terbaru dan lebih hangat bersama gadis BR yang lain muahhhh. Till then guys 



Comments

Popular Posts